Afbudsregler

Følgende regler gælder for afbud på kurser og udeblivelse ved gratis arrangementer.

I Dansk Psykolog Forening ønsker vi at tilbyde kurser og arrangementer til så mange medlemmer som muligt og til den bedst mulige pris. Derfor gælder følgende regler for afbud på kurser og udeblivelse ved gratis arrangementer.

Afbud på kurser

Der gælder følgende regler for afbud på betalingskurser:

  • Hvis du melder afbud, når der er mere en 6 uger til kursusstart, vil kursusprisen ikke blive opkrævet
  • Hvis du melder afbud mellem 2-6 uger før kursusstart, bliver du opkrævet 50% af kursusprisen
  • Hvis du melder afbud, når der er 2 uger eller mindre til kursusstart, eller du ikke møder op på første kursusdag, vil du blive opkrævet den fulde kursuspris
  • Ovenstående afbudsregler frafalder, hvis du sender en lægeerklæring til kursuscentret: kursuscenter@dp.dk, og du vil ikke blive opkrævet kursusprisen. Udstedelse af lægeerklæring er for egen regning.

Du melder afbud til et kursus i ’MitDP’, hvis der er mere end 6 uger til kursusstart.

Hvis der er mindre end 6 uger til kursusstart, kan du ikke melde afbud i ‘MitDP’, men skal sende en mail til kursuscenter@dp.dk.

Ved afbud efter tidsfristen på de 6 uger, kan du overføre pladsen til anden psykolog. Hvis du har fundet en anden psykolog, som gerne vil deltage, og som opfylder eventuelle forudsætninger eller krav for deltagelse, kan du kontakte kursuscentret på kursuscenter@dp.dk.

Gebyr for udeblivelse til gratis arrangementer

Du vil blive opkrævet et gebyr på 150 kr. ved udeblivelse på gratis arrangementer i Dansk Psykolog Forening. Hvis vi har modtaget dit afbud umiddelbart inden arrangementets start i ’MitDP’ eller på kursuscenter@dp.dk, vil du ikke blive opkrævet gebyret.

I Dansk Psykolog Forening ønsker vi at tilbyde kurser og arrangementer til så mange medlemmer og til den bedste pris som muligt. Derfor gælder ovenstående afbuds- og udeblivelsesgebyrer.