Vær aktiv i foreningens studentersektion

 I

Kirstine-DichmannDer er mange måder at være aktiv på i DPS – Dansk Psykologforenings Studentersektion. Fælles for dem alle er, at man får noget på kontoen – både fagligt og socialt. Det mener formanden for DPS Kirstine Højgaard Dichmann, der her inviterer nye medlemmer til at være med i sektionens mange aktiviteter.

Faglige arrangementer

– Først og fremmest kan du bare møde op til de mange faglige arrangementer i Aalborg, Aarhus, København og Odense. Alt fra foredrag og virksomhedsture til LinkedIn-kurser og kompetenceafklaringskurser er gratis for medlemmer af Dansk Psykolog Forening, og de slås alle op på sektionens facebookside, siger Kirstine Højgaard Dichmann. Se sektionens facebookside her.

Studenterpolitisk aktiv

Men man kan også være studenterpolitisk aktiv i en af delstyrelserne, og det er en rigtig god idé, mener studenternes formand. Fx vil der ved næste generalforsamling være behov for nye ansigter i delstyrelsen i Aalborg, fordi flere er på valg her. Kirstine Højgaard Dichmann peger på de mange faglige og sociale sidegevinster, der er ved at arbejde aktivt for at fremme de psykologistuderendes faglige og studiepolitiske interesser:

– Du får et meget stort netværk i hele Danmark, og det gør det langt lettere at få både studiejob og praktiksteder. Du møder studerende på andre semestre, du får tips om de gode vejledere – og om valgfag, som du med garanti ikke lige havde overblik over, at du også har mulighed for at tage. Fx på sociologi og økonomi. Du får også mulighed for andre faglige input, fx at være med i Dansk Psykolog Forenings selskaber. Jeg er selv medlem af Retspsykologisk Selskab for bare 150 kr. om året.

Har man lyst til at være aktiv i styrelsen i en delsektion, er man mere end velkommen til at møde op i februar på generalforsamlingen i sin respektive by Aalborg, Aarhus, København eller Odense. Datoen vil blive meldt ud på facebook.

– Der er mange, der ikke ved det, men alle kan stille op til styrelserne i delsektionerne og ud over det faglige arbejde, så hygger vi os altså også virkelig meget, siger Kirstine Højgaard Dichmann.

Find her kontaktoplysninger på de nuværende medlemmer af studentersektionen. Se også Dansk Psykolog Forenings kredse, sektioner og selskaber.

Landsmøde for SPS-styrelser
Lørdag den 26. september kl. 12:00-19:00 mødes de fire delsektioners styrelsesmedlemmer i DPS til det årlige landsmøde til videndeling om studenterpolitik og arrangementer, som denne gang afholdes i foreningens lokaler i Stockholmsgade 27 i København. Dette møde er kun åbent for de valgte styrelsesmedlemmer.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge