Vær med: Indstil en dygtig juniorforsker til DP-pris

 I

Dansk Psykolog Forenings Juniorforsker for 2018 skal findes. Du kan indstille din kandidat til foreningens Juniorforskerpris fra 1. december 2017– 1. februar 2018

Dansk Psykolog Forenings Juniorforskerpris går til en psykolog, der er blevet kandidat indenfor de seneste 10 år, og hvis forskning har ført til en eller flere artikler i et anerkendt tidsskrift.

Formålet med prisen er at sætte fokus på og fremme kvalitets- og forskningsbaseret udvikling inden for det psykologfaglige felt. Psykologforeningen ønsker med denne pris at anerkende og opfordre yngre forskere til at bidrage til udviklingen af psykologfaget og at fremme psykologisk forskning på internationalt niveau.

Juniorforskerprisen blev uddelt for første gang i år. Prisen gik til Mia Skytte O’Toole, der blev udvalgt i et stærkt fagligt felt. Udover at modtage prisen ved Dansk Psykolog Forenings årsmøde den 25. august i Aalborg, holdt Mia et brag af et oplæg for fyldt sal.

Indstil din kandidat

Nu kan du være med til at indstille en dygtig juniorforsker til næste års pris. Indstillingsperioden løber fra 1. december 2017 til 1. februar 2018. Herefter vurderer et bedømmelsesudvalg kandidaterne og udvælger prisvinderen ud fra fastlagte kriterier.

Bedømmelsesudvalget opfordrer både nye og tidligere indstillede kandidater til at lægge billet ind på prisen. Vinderen vil blive offentliggjort til Dansk Psykolog Forenings Generalforsamling den 17.-18. marts 2018 i Aarhus.

Udfyld ansøgningsskemaet (pdf) eller (word) og send det sammen med publikationsliste og andre relevante bilag til mnm@dp.dk med emnetitlen ”Indstilling til Juniorforskerprisen”. Vi ser frem til at modtage netop din spændende indstilling.

Juniorforskerprisen 2017

Læs og hør om sidste års modtager af Juniorforskerprisen Mia Skytte O`Toole:
Artikel i Magasinet P: Man skal tage sine følelser seriøst.
Podcast ifm. foreningens årsmøde: Følelser indeholder vigtig information.

JUNIORFORSKERPRIS 2018

Prisen gives til en juniorforsker, der er blevet kandidat indenfor de seneste 10 år, og hvis forskning har ført til en eller flere artikler i et anerkendt tidsskrift.

Herudover skal juniorforskerens forskning leve op til en eller flere af følgende kriterier:

  • Har bidraget særligt til afdækningen af et strategisk vigtigt praksisområde for psykologer
  • Har bidraget særligt til udviklingen af psykologi som videnskab
  • Har bidraget særligt til udvikling af kvalitet i psykologernes praksis
  • Har anvendt en original tilgang til psykologisk forskning

Prisvinderen vil, udover æren, modtage 25.000 kr. samt et diplom.

Modtageren forpligter sig desuden til at holde en forelæsning i foreningen om sit forskningsområde efter nærmere aftale.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge