Verden rundt – med P i Etiopien

 I

157 af Dansk Psykolog Forenings medlemmer arbejder i udlandet. Magasinet P giver fem af dem ordet i en ny interviewserie og kaster lys på livet som psykolog i andre dele af verden.

Gitte Kampman Rønde, psykolog – udstationeret i Etiopien af Læger uden Grænser (netop hjemvendt)

– Efter mit første job som psykolog tog jeg ud og rejse og arbejdede bl.a. på et børnehjem i Nepal. Der gik det op for mig, at jeg gerne ville arbejde i udlandet som psykolog, og efter lidt research fandt jeg ud af, at jeg kunne søge om optagelse hos Læger uden Grænser.

Mød Gitte Kampman Rønde og læs mere om, hvorfor hun blev psykolog hos Læger uden Grænser, hvordan det var at arbejde i Etiopien og om de største forskelle – faglige som kulturelle – på at arbejde som psykolog i Etiopien sammenlignet med i Danmark.

Mød Gitte Kampman Rønde her.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge