Mennesker har værdi, blot ved at de er til

 I

Presseklip: Information har mødt Dansk Psykolog Forenings formand Eva Secher Mathiasen efter hendes medvirken i Debatten, hvor hun efterlyste politikere med visioner for et samfund, hvor alle har det godt. Klippet gik viralt og blev set af mere end en million danskere, og formanden selv kalder reaktionerne for en lovestorm. Selvom reaktionerne har været meget positive, er hun dog klar til at kaste heltekappen af sig:

– Jeg kan jo ikke leve op til den helterolle, jeg er blevet tildelt. Det, jeg sagde, var i virkeligheden ikke særligt klogt sagt. Enhver anden, der synes, at politikernes vigtigste opgave bør være at få folk til at trives, kunne have sagt det. Nu var det tilfældigvis bare mig, siger hun og fortsætter:

– Jeg vil gerne være en offentlig stemme, men jeg er ikke magisk. Derfor vil jeg gerne allerede nu kaste heltekappen af mig.

Læs hele artiklen på Information her.

Skriv en kommentar

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge