Virksomhedsaften for privatansatte psykologer

 I

Dansk Psykolog Forening inviterer alle privatansatte psykologer til erfaringsudveksling og netværksdannelse. Det sker den 18. maj klokken 17:30, når vi i samarbejde med sektionen for privatansatte afholder virksomhedsaften. Arrangementet er gratis og primært for privatansatte. Dog åbner vi – hvis der er ledige pladser – for, at flere medlemmer kan tilmelde sig efter den 28. april.

Aftenen byder på oplæg af:

  • Torben Andreasen – HR Director i Carlsberg,
  • Julie Porskjær – Global HR Business Partner i Danfoss
  • Tina Høholt -Occupational Health Manager at LEO Pharma A/S
  • Helena Claire Brigoli Frederiksen – Training Partner i Novo Nordisk.

De vil alle sætte ord på vejen til deres job samt give gode råd til dig, som er nysgerrig på at skabe værdi i produktionsvirksomheder.

Vi skal også møde Lasse Thing, som er Associate Manager i Novo Nordisk og blive klogere på, hvad ledere sætter fokus på, når de ansætter, ligesom Torben Andreasen vil bidrage med et ledelsesperspektiv. Du får rig mulighed for at stille spørgsmål til aftenens oplægsholdere.

Et vigtigt formål med arrangementet er at netværke med hinanden. Vi håber på, at aftenen vil gøre os klogere på os selv og hinanden og ikke mindst karriereveje for psykologer.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.

Baggrund

Generalforsamlingen i 2016 vedtog under indsatsområde 3 ”Et stærkt fællesskab giver stærke psykologer” flg. arbejdsprogramopgave:

3.6 Medlemsarrangementer for privatansatte psykologer:

Dansk Psykolog Forening vil arbejde for, at privatansatte psykologer får bedre mulighed for netværksdannelse og faglig udvikling i regi af foreningen.

Virksomhedsaftenen den 18. maj er den første i rækken af i alt fire virksomhedsaftener for privatansatte i indeværende GF periode.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge