Virksomhedsaften – psykologer på det private arbejdsmarked

 I

Dansk Psykolog Forening inviterer igen alle privatansatte psykologer til erfaringsudveksling og netværksdannelse. Det sker den 21. september klokken 17:30, når vi i samarbejde med sektionen for privatansatte afholder virksomhedsaften. Arrangementet er gratis og primært for privatansatte. Dog er tilmelding åben for, at flere medlemmer kan tilmelde sig.

Aftenen byder på fire spændende oplæg fra psykologer, som er ansat i konsulenthuse. Vi skal blandt andet møde Stephanie Bäckström som arbejder med ledelses og organisationsudvikling i konsulenthuset LEAD, hvor hun blandt andet har stor fokus på ledelsesevaluering. Vi skal også møde Emilie Qvant fra konsulenthuset PwC, som arbejder med design og udvikling af læringsprogrammer for topledere. Herudover kommer Stine Reintoft og Claus Dahl fra Supervisionshuset, og Kristian Terp Hansen fra Cubiks, som arbejder med testning i et internationalt miljø.

Et vigtigt formål med aftenen er også at netværke med hinanden. Vi håber på, at aftenen vil gøre os klogere på os selv og hinanden og ikke mindst karriereveje for psykologer.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig her.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge