Podcasts

Alt det bedste indhold fra Dansk Psykolog Forening direkte til dine øregange - fra miniserier til indtalte historier fra Fagmagasinet P. Du finder også episoderne på Spotify, Apple Podcasts og hvor du ellers lytter til podcast.

Indtalte artikler fra P

Alt det bedste indhold fra Fagmagasinet P med indtalte historier fra de fire årlige trykte udgivelser.

Hør blandt om forskeren, der vil lykkes med sin teori i praksis, og bæredygtighedspsykologen, som gerne vil have flere kolleger. Eller hvad med psykologen, der skiftede psykiatrien ud med forsvaret?

Lyt til serien

Karriereveje som psykolog

Hvilken slags psykolog kan du blive? Kom tæt på overgangen fra livet som psykologistuderende til livet som psykolog.

Mød ni unge psykologer, der fortæller om deres første job og giver gode råd til både psykologistuderende og nyuddannede psykologer.

Lyt til serien

Da Danmark gik til psykolog

Vært Ane Cortzen ser sammen med en række psykologer tilbage på nogle monumentale nedslag i dansk psykologis historie, hvor psykologien og psykologerne for alvor rykkede sig.

Nedslag, der alle fortæller historien om, at når danske psykologer udvikler sig, så mærkes det af danskerne.

Lyt til serien

Danmark har stress

Hvordan kan vi som samfund få bugt med den stress, som desværre er blevet en folkesygdom? I fem afsnit taler Adam Holm med fem forskellige eksperter.

Han vil spørge dem, hvordan stress rammer samfundet, og han er særligt nysgerrig efter at finde ud af, om de har nogle bud på, hvordan vi kommer stress til livs.

Lyt til serien