Kontakt os

Åbningstider

Kontakt os på mail

Send os en mail i stedet for at ringe. Så undgår du kø eller at ringe forgæves uden for åbningstiden.

Du kan også ringe til os på alle hverdage på telefon 35 26 99 55
Mandag og tirsdag: 10.00 - 13.00
Onsdag: Lukket
Torsdag og fredag: 10.00-13.00

Skriv til os

Vær opmærksom på ny selvbetjeningsløsning!

Vi udskifter alle systemer for at sikre fremtidens behov for medlemskommunikation og sikker opbevaring af data om dig som medlem og for dig, der er i gang med en specialistuddannelse. Specialistoverblikket er midlertidigt lukket. Vi åbner løbende for nye selvbetjeningsløsninger og orienterer om det undervejs.
Få overblik og vejledning

Leder du efter en psykolog?

På psykologeridanmark.dk finder du psykologer med de erfaringer og kompetencer, som du søger. Find psykologer med ydernummer, hvis du har en henvisning fra din læge. Læs mere om hvordan du vælger psykolog og om hvordan det er at gå til psykolog. Alle profilerne på siden er uddannede psykologer og medlemmer af Dansk Psykolog Forening.

Gå til psykologer i Danmark

Pressekontakt

Dansk Psykolog Forening hjælper medier og journalister med fakta og baggrundsviden om psykologi og psykologer. Du kan også kontakte os, hvis du har brug for en kommentar fra foreningen eller har brug for en case eller en ekspert.

Presse

Besøg os

København

Dansk Psykolog Forening
Stockholmsgade 27
2100 København Ø

Vis på kort

Aarhus

Dansk Psykolog Forening
Åboulevarden 31, 2.sal
8000 Aarhus C

Vis på kort

Ret dine oplysninger

Som medlem har du en netværksprofil i Mit DP. Det er dine egne sider bag login, hvor du kan du rette dine data, melde dig til kurser, se din kontingentstatus og dine netværk.

Mit DP

Du kan også...

Anmelde TR og AMR

Er du lige blevet valgt som tillidsrepræsentant eller -suppleant eller arbejdsmiljørepræsentant, så skal du huske at anmelde valget til os.

Udfyld blanketten

Booke et mødelokale

Som medlem i en kreds, sektion, selskab eller fagligt netværk kan du benytte lokalerne i København og Aarhus til aktiviteter.

Mødebooking

Få en gennemgang af din ansættelseskontrakt

Send din kontrakt og få en professionel vurdering af de tilbudte vilkår. En rådgiver kontakter vender hurtigst muligt tilbage og senest dagen efter.

Udfyld blanketten