Arbejdsliv

Som psykologer kompetenceudvikler vi os gennem hele arbejdslivet. Her får du svar på, hvordan du kan blive autoriseret psykolog, specialpsykolog i psykiatrien og inspiration til det selvstændige arbejdsliv. Fælles for vores virke er psykologfagligheden, som du har mulighed for at diskutere med en fagfælle i DP's mentorprogram. 

Autorisation som psykolog

Som psykolog kan du tidligst autoriseres to år efter, du har afsluttet din kandidatuddannelse i psykologi, og du skal have modtaget mindst 160 timers supervision.

Sådan bliver du autoriseret

Tag en specialistuddannelse

Som autoriseret psykolog har du mulighed for at uddanne dig som specialist inden for 10 forskellige psykologiske specialer. Specialistuddannelserne kan færdiggøres på 3-5 år.

Se alle specialistuddannelserne

Specialpsykolog i psykiatrien

Dansk autorisation er en forudsætning for at søge ind på specialpsykolog-uddannelsen. Dog er det ikke et krav, at du har fået din autorisationen i psykiatrien.

Få ny inspiration

Overvejer du at blive selvstændig?

Som selvstændig er det vigtigt, at du allerede i opstartsfasen gør dig tanker om et bæredygtigt arbejdsliv, både hvad angår arbejdspres, balance mellem arbejde og fritid, fagligt netværk og økonomi.

Start op som selvstændig

Kompetencefonde

Du kan søge støtte til kompetenceudvikling som overenskomstansat i kommuner og regioner

sådan søger du støtte
Kurser og uddannelse

Inspiration til efteruddannelse?

i DP arbejder vi også for at styrke din kompetenceudvikling hele dit arbejdsliv. Det handler både om din faglige identitet, faglige kompetence og faglige indflydelse på ledelse, politik og samfund.

Det er forskelligt, hvornår et udviklingsperspektiv fylder mest i arbejdslivet. Vores kursus- og efteruddannelsestilbud udvikler vi med et systematisk blik for de forskellige faglige udviklingsbehov, du som psykolog kan have på forskellige tidspunkter i dit arbejdsliv.
Kurser og arrangementer