Selvstændig psykolog

Som selvstændig psykolog kan du få juridisk vejledning i spørgsmål om journaler og datasikkerhed og vejledning om opstart af virksomhed. Vi hjælper dig med erhvervsansvarsforsikring, forretningsudvikling, arbejdsgiverrådgivning og rabat på fx hjælp til årsregnskab og revision. Her får du overblik over dine medlemsfordele, om du netop er startet eller er en erfaren selvstændig psykolog.

Vil du være selvstændig?

Drømmer du om at starte som selvstændig, eller har du allerede startet virksomhed for nylig? Her får du overblik over, hvordan du kommer godt i gang, og hvad du skal have styr på som selvstændig.

Start op som selvstændig

Er du selvstændig?

Som selvstændig psykolog får du juridisk hjælp, arbejdsgiverrådgivning og vejledning i spørgsmål om journaler og datasikkerhed. Du kan downloade blanketter og bruge værktøjer til budgetlægning og timepriser og honorarer.

Selvstændig praksis

Psykolog med ydernummer

Praksisoverenskomsten og dens bestemmer er særligt for psykologer med ydernummer. Her får du overblik over alt det, du skal være opmærksom på og de regler, du skal følge. Du kan se aktuelle takster og beregninger og få gode råd til konsultationer og klinik.

Rådgivning fra A til Å
Kompetenceudvikling

Få en fortrolig sparringspartner

Bliv mentor eller mentee i Dansk Psykolog Forenings mentorprogrammer. Som mentee kan en god mentor hjælpe dig med at få det bedste ud af dine muligheder. Som mentor får du anledning til at reflektere over din egen praksis og dele din erfaring fra dit eget faglige felt.
Læs mere om DP's mentorprogram