Rådgivning

Få rådgivning om dit virke, om vilkår og overenskomster og skab et stærkt grundlag for at få det bedste ud af dit arbejdsliv og dit fag.

Ansættelsesvilkår

Få svar på, hvordan vi rådgiver dig om dit arbejdsliv. Du kan beregne din løn og få styr på ferieregler, arbejdstid, barsel, opsigelse, kontrakter og overenskomster.

Alt om dine vilkår

Arbejdsliv

Læs om krav til autorisation og specialpsykolog i psykiatrien. Du får inspiration til det selvstændige arbejdsliv og kan udveksle faglige udfordringer i DP's mentorprogram.

Din kompetenceudvikling

Lovgivning

En lang række love og regler påvirker dig i dit daglige arbejde som psykolog. Her får du overblik over love og fortolkninger på fx tavshedspligt, aktindsigt og klager.

Love og regler

Selvstændig praksis

Som selvstændig psykolog kan du få juridisk vejledning i spørgsmål om journaler og datasikkerhed og vejledning om opstart af virksomhed. Vi hjælper dig med erhvervsansvarsforsikring, forretningsudvikling, arbejdsgiverrådgivning og rabat på fx hjælp til årsregnskab og revision.

Service til selvstændige psykologer
Selvbetjening

Beregn din løn

Prøv lønberegneren for offentlig ansatte og forstå lønniveauet i din eller dine kollegers branche. Du finder lønnen ud fra din anciennitet, geografi og sektor.
Start lønberegneren