Velkommen som cand.psych i Dansk Psykolog Forening

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen som cand.psych i Danmarks største netværk for psykologer. Brug dit medlemskab i dag og få glæde af rådgivning og inspiration til dit arbejdsliv.

Rådgivning om dit arbejdsliv

Vi rådgiver dig om dine løn- og ansættelsesforhold. Som ny kandidat kan du få svar på dine spørgsmål med det samme. Fx hvis du bliver sagt op eller kommer til skade på arbejdet, eller hvis du skal til at søge job.

Sådan kan vi rådgive dig

Faglig inspiration og udvikling

Du får inspiration til arbejdslivet med Fagmagasinet P, den nyeste forskning, debatfora og Psykologernes nyhedsbrev. Du kan også deltage i skræddersyede kurser og faglige netværksarrangementer.

Se alle medlemsfordele

Kontante fordele

Som medlem kan du optjene bonus, og du får du kontante fordele på bøger, lønkonto, fordelagtige forsikringer og fitness. Brug medlemsrabatterne til at spare penge i din hverdag.

Kontante fordele

Få styr på lønnen - også i dit første job

Få rådgivning om lønnen i dit første job og se, hvad andre psykologer tjener. Vi gennemgår din kontrakt og giver dig feedback på indholdet. Send den til os, så kan vi rådgive dig bedst muligt.

Lønforhandling

Vores fagetiske principper

Fagetikken er en grundsten i vores arbejde, uanset hvor vi virker som psykologer. Det er noget, der optager os, og som vi løbende forholder os til og diskuterer.

Få styr på de etiske principper

Brug dit netværk og faglige fora

I kraft af dit medlemskab er der allerede medlem af flere netværk i DP, og du kan selv tilvælge flere. På facebook kan du være med i en gruppe, hvor vi deler alt fra jobopslag til politiske debatter.

Se dine muligheder

Brug selvbetjeningen

Giv os besked via MitDP, når der sker ændringer, så vi kan servicere dig bedst muligt

Gå til Mit DP