Kontante fordele

Dit medlemskab giver adgang til kontante fordele. Du kan få rabat på kultur, kurser, HR-værktøjer, og du kan tegne fordelagtige forsikringer og få en fornuftig bankaftale.

Økonomi & forsikring

Attraktiv sundhedsordning

Som medlem af Dansk Psykolog Forening kan du få en attraktiv en sundhedsordning gennem Tryg og mulighed for at tilkøbe ydelser til en god pris, hvis du allerede har en sundhedsordning gennem AkademikerPension.

Læs mere om sundhedsordningen

Få medlemsfordele i Lån & Spar

Dansk Psykolog Forening er en af de mere end 50 faglige organisationer, der er med til at eje Lån & Spar. Som medlem kan du få adgang til en række fordele i banken – bl.a. Danmarks højeste rente på lønkontoen.

Læs om aftalen

Gode private forsikringer med Runa Forsikring

I Runa Forsikring får du ikke bare gode private forsikringer, der gang på gang er kåret bedst i test og god service. Du bliver også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet for alt, vi gør, er dig – og alle andre medlemmer.

Læs mere om Runa Forsikring

Livsstil og fritid

Bonus med Forbrugsforeningen

Som medlem af Dansk Psykologforening kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen og få glæde af de mange fordele, som foreningen tilbyder.

Se aftale med Forbrugsforeningen

Bo på hotel med rabat

Dansk Psykolog Forening har indgået rabataftaler med en række hoteller.

Se hvilke hoteller, du kan få rabat på

Rabat på friluft.dk

Som medlem af Dansk Psykolog Forening har du mulighed for at få 10 % rabat på dine køb hos friluft.dk, så du ikke går ned på udstyr, hvis du ønsker at bruge naturen til at finde ro og fornyet energi.

Se hvordan du får rabatten

20% rabat på Yogavivo

Få både 30 dage gratis og derefter 20% rabat på dit medlemskab hos Yogavivo.

Se hvordan du får rabatten

Litteratur

20% rabat til studerende hos Dansk Psykologisk Forlag

Som medlem af DP og studerende får du 20% rabat på alle bøger hos Dansk Psykologisk Forlag, hvis du bestiller dem online.

Se hvordan du får rabatten

Rabat hos Hans Reitzels forlag

Som medlem af Dansk Psykolog Forening kan du købe fag- og håndbøger med stor rabat hos Hans Reitzels Forlag.

Rabat på studiebøger

25% rabat på Psyke & Logos

Få indsigt i, hvad der sker inden for psykologisk orienteret forskning. PSYKE & LOGOS er et videnskabeligt tidsskrift, der udkommer med to temanumre om året igennem Dansk Psykologisk Forlag.

Se hvordan du får rabatten

Test & HR-værktøjer

Saville Consulting Danmark A/S

Bliv certificeret i Savilles førende testværktøjer - med rabat igennem DP. Der er ingen årlig licens eller skjulte gebyrer – du betaler blot for det, du bruger!

Læs om aftalen

People Test Systems A/S

People Test Systems A/S udvikler og udbyder en bred vifte af erhvervspsykologiske testværktøjer. Få 40% rabat på certificeringer igennem DP.

Se hvordan du får rabatten

Rabat hos HR Cares kursus i stressværktøj

HR Care er autoriseret af Hogrefe Psykologisk Forlag til at undervise og certificere i det videnskabelige stressværktøj Stressindikator. Tag kurset til en fordelagtig pris igennem DP. Normalprisen på kurset er 7.960 kr. + moms, og DP-medlemsprisen er 5.000 kr. + moms.

Læs om kurset

Psykologfaglige kurser og arrangementer

Som medlem er prisen 50% lavere på kurser og efteruddannelse. Og medlemsmøderne er ganske gratis. Du kan se hele kursusoversigten og alle faglige arrangementer i kalenderen, der viser dig din medlemspris.

Se DP’s kursuskalender
 • Lån & Spar Bank A/S

  Hogrefe Psykologisk Forlag A/S

  EG A/S

  Danastar

  Grow People

  E-boks Nordic A/S