Kontante fordele

Dit medlemskab giver adgang til kontante fordele. Du kan få rabat på kultur, kurser, HR-værktøjer, og du kan tegne fordelagtige forsikringer og en fornuftig bankaftale.

Brug medlemsrabatterne til at spare penge i din hverdag

 • Som medlem er du med til at eje Lån & Spar. Og det giver en række fordele – naturligvis.

  Dansk Psykolog Forening er en af de mere end 50 faglige organisationer, der er med til at eje Lån & Spar. Og derfor kan du som medlem få adgang til en række fordele i banken – bl.a. Danmarks højeste rente på lønkontoen. Det skal nemlig betale sig at være en del af et godt fællesskab.

  Du får 5% i rente på din lønkonto

  I Lån & Spar kan du få Danmarks bedste lønkonto med hele 5% i rente – normalt får man slet ikke renter på sin lønkonto. Rigtig mange medlemmer benytter sig allerede af denne gode fordel.

  For at få 5% i rente på din lønkonto skal du være medlem af Dansk Psykolog Forening og have afsluttet din uddannelse. Du skal samle hele din økonomi i Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra).

  Du får 5% i rente på de første 50.000 kr. på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kr. er renten 0,75%. Derefter er renten 1% på resten Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit. Rentesatserne er variable og gælder pr. 1. marts 2023.

  Gratis kort og konti

  Som medlem får du også gratis konti hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.

  Læs mere om dine fordele

  Få fagspecifik rådgivning

  I Lån & Spar får du en personlig rådgiver, der er særlig specialiseret i din fagbranche. Det betyder, at du får rådgivning ud fra dine ansættelsesvilkår som fx din ferieordning, pension, løntrin og tillægsordninger. Det gør det både lettere for dig og os, når du står og skal låne penge til hus, bil, sommerhus eller noget helt fjerde.

  Grønt og billigt billån

  Som medlem kan du få et meget attraktiv grønt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får fx en meget lav variabel rente på bare 3,35 procent – og det er 1,95 procent lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10 procent i udbetaling på det grønne billån, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20 procent.

  Det er en forudsætning, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar, hvis du skal have adgang til det billige, grønne billån.

  Beregn tilbud

 • Som medlem af Dansk Psykologforening kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen og få glæde af de mange fordele, som foreningen tilbyder.

  Optjen bonus og spar penge hver dag – med Forbrugsforeningens betalingskort

  Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Stort set alle brancher dækkes, lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

  Et betalingskort fra Forbrugsforeningen giver dig adgang til flere tusind forskellige indkøbssteder i hele Danmark, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse – ikke mindst blandt det store udbud af spændende internet butikker, hvor du kan handle præcis, når det passer dig.

  Så sparer du penge og optjener bonus – hver dag året rundt!

  Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

  Meld dig ind nu!

  Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode – og er klar til at gå på bonusjagt. Det første års medlemskab er gratis, derefter betaler du kun kr. 132,- om året for at være medlem – eller kr. 11,- om måneden. Til gengæld er der kr. 0,- i renter og gebyrer ved normal brug af Forbrugsforeningskortet.

  Bliv medlem af Forbrugsforeningen

 • I Runa Forsikring får du ikke bare gode private forsikringer, der gang på gang er kåret bedst i test og god service. Du bliver også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet for alt, vi gør, er dig – og alle andre medlemmer.

  Vi driver en forretning, der handler om at skabe fordele for vores medlemmer. Og vi er kendt for at være der, når de har brug for os.

  Forsikringer til dit behov

  Du kan købe alle privatforsikringer hos os, så det dækker dine behov, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring, sundhedsforsikringer og meget mere.

  Er du stadig studerende, har vi en helt særlig studieforsikring til dig, som vi tilbyder i samarbejde med Dansk Psykologforening.

  Når du har haft en indboforsikring hos os i 3 år, er du i øvrigt berettiget til vores loyalitetsrabat. Det betyder, at du kan få en årlig rabat på stort set alle forsikringer, hvis resultater er så gode, at vi kan udbetale rabatten. De sidste 10 år har vi udbetalt over 1 mia. kr. i rabatter til vores medlemmer.

  Glæd dig til vores digitale løsninger, og at vi vil forhindre skader

  Som medlem får du mere end bare en god forsikring hos os. Glæd dig også til:

  • Prisbelønnede digitale løsninger. Du kan købe og ordne dine forsikringer, når det passer dig. Eller få hjælp nu og her, hvis du står med en akut skade.
  • Sammen med dig vil vi forhindre skader. Vi vil arbejde på at bruge de muligheder ny teknologi giver os for at forudse og forhindre skader. Ikke for at tjene penge, men for at sikre dig bedst muligt.

  Læs mere om Runa Forsikring

 • Rabat på bøger

  Som medlem af Dansk Psykolog Forening kan du købe fag- og håndbøger med stor rabat hos Hans Reitzels Forlag.

  Du får:

  • 20 % rabat på alle bøger fra Hans Reitzels Forlag
  • Løbende ekstra gode tilbud på udvalgte bøger
  • Ingen forpligtelser for køb
  • Gratis levering

  Login for at få din rabatkode

   

 • Bliv certificeret i Savilles førende testværktøjer. Der er ingen årlig licens eller skjulte gebyrer – du betaler blot for det, du bruger!

  Saville er anerkendt for sin store erfaring inden for alle aspekter af erhvervsrettet testning og har vundet adskillige priser.

  Testporteføljen kan anvendes til såvel rekruttering som udvikling på alle niveauer og omfatter:

  • Personlighedstest – Wave® (herunder rapporter til bl.a. teamudvikling, onboarding, ledelse og salg).
  • Færdighedstest – Swift®.
  • 360° vurderingsværktøjer.

  Vi tilbyder:
  25 % rabat på certificering, hvis man tilmelder mere end én fra samme virksomhed på samme kursus. Pris/Tilbud ved tilmelding af flere fremsendes efter aftale.

  Læs mere om testværktøjerne på www.savilleconsulting.dk og kontakt os for en uforpligtende snak på mail@savilleconsulting.dk eller 70 22 10 50.

 • People Test Systems A/S udvikler og udbyder en bred vifte af erhvervspsykologiske testværktøjer. Produkterne omfatter blandt andet:

  Læs mere om produkterne på: peopletestsystems.com

  Medlemmer af Dansk Psykolog Forening opnår:

  40% rabat på certificeringer og

  25% rabat på licensaftaler på første års licens, 15% rabat på andet års licens og 10% rabat på tredje og følgende års licens. Rabatten ydes ved priser på den til enhver tid gældende prisliste. For priser, kontakt People Test Systems A/S på mail: info@peopletestsystems.com eller telefon: 88 33 00 00.

 • HR Care er autoriseret af Hogrefe Psykologisk Forlag til at undervise og certificere i det videnskabelige stressværktøj Stressindikator.

  Normalprisen på kurset er 7.960 kr. + moms, og DP-medlemsprisen er 5.000 kr. + moms.

  Læs mere om kurset

 • Friluft.dk er en dansk webshop med alt til outdoor-livet. Så uanset om du drømmer om at begynde at vandre – eller altid har synes, at vandsport kunne være lidt spændende, så har de masser gode vandresko samt et stor udvalg af lækkert og praktisk outdoor-tøj .

  Som medlem af Dansk Psykolog Forening har du mulighed for at få 10 % rabat på dine køb hos friluft.dk, så du ikke går ned på udstyr, hvis du ønsker at bruge naturen til at finde ro og fornyet energi.

  Login for at få din rabatkode

 • Få både 30 dage gratis og derefter 20% rabat på dit medlemskab hos Yogavivo.

  Yogavivo er Danmarks største website med streaming yoga og træning. Du kan finde ro og komme i form på dine egne præmisser. Med Yogavivo gør du det nemlig nemt for dig selv at træne derhjemme – præcis når du vil. Du kan vælge tempo, stil og hvor længe du vil træne. Med blot 20 min om 3 gange om ugen vil du kunne mærke stor forskel.

  Vi tilbyder flere livestreams hver uge med Danmarks dygtigste yoga- og træningseksperter, og du får fri adgang til over 100 fokuserede programmer og forløb samt 2000+ videoer.

  Som medlem af Dansk Psykolog Forening har du mulighed for at få både 30 dage gratis og derefter 20% rabat på dit medlemskab hos Yogavivo – det koster dig ingenting at komme i gang, og så har du altid dit yoga- eller fitnesscenter med i lommen.

  Din pris efter 30 dage: kr. 95,-/md (normalpris kr. 119,-/md).

  Login for at få adgang til rabatlink

 • Lån & Spar Bank A/S

  Hogrefe Psykologisk Forlag A/S

  EG A/S

  Danastar

  Grow People

  E-boks Nordic A/S