Kontante fordele

Dit medlemskab giver adgang til kontante fordele. Du kan få rabat på kultur, kurser, HR-værktøjer, og du kan tegne fordelagtige forsikringer og en fornuftig bankaftale.

Brug medlemsrabatterne til at spare penge i din hverdag

 • Som medlem af Dansk Psykolog Forening er du medejer af Lån & Spar. Det giver fordele ud over det sædvanlige. Du får 3% i rente på din lønkonto. Du får din egen bankrådgiver, der ved alt om din økonomi. Og du får en ansvarlig bank, hvor du kan vælge grønne billån og bæredygtig aktieinvestering.

  Hos Lån & Spar har vi opbygget en særlig viden om jeres arbejde. Det betyder, at vi kan tilbyde en kvalificeret helhedsrådgivning. Men vi ved også, at alle medlemmer af Dansk Psykolog Forening ikke er ens. Derfor lytter vi, før vi rådgiver. Du er i trygge hænder. Ligesom sygeplejerskerne, præster og medlemmer af de andre faglige organisationer, der også er medejere af Lån & Spar. Siden 1880 har vi givet almindelige danskere lån på rimelige vilkår.

  I dag får du også boligfinansiering, opsparing, pension, billån og alt det andet, der er en del af din hverdag og dine fremtidsplaner. I din bank.

  Se alle fordele

 • Som medlem af Dansk Psykologforening kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen og få glæde af de mange fordele, som foreningen tilbyder.

  Optjen bonus og spar penge hver dag – med Forbrugsforeningens betalingskort

  Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Stort set alle brancher dækkes, lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

  Et betalingskort fra Forbrugsforeningen giver dig adgang til flere tusind forskellige indkøbssteder i hele Danmark, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse – ikke mindst blandt det store udbud af spændende internet butikker, hvor du kan handle præcis, når det passer dig.

  Så sparer du penge og optjener bonus – hver dag året rundt!

  Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

  Meld dig ind nu!

  Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode – og er klar til at gå på bonusjagt. Det første års medlemskab er gratis, derefter betaler du kun kr. 132,- om året for at være medlem – eller kr. 11,- om måneden. Til gengæld er der kr. 0,- i renter og gebyrer ved normal brug af Forbrugsforeningskortet.

  Bliv medlem af Forbrugsforeningen

 • I Runa Forsikring får du ikke bare gode private forsikringer, der gang på gang er kåret bedst i test og god service. Du bliver også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet for alt, vi gør, er dig – og alle andre medlemmer.

  Vi driver en forretning, der handler om at skabe fordele for vores medlemmer. Og vi er kendt for at være der, når de har brug for os.

  Forsikringer til dit behov

  Du kan købe alle privatforsikringer hos os, så det dækker dine behov, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring, sundhedsforsikringer og meget mere.

  Er du stadig studerende, har vi en helt særlig studieforsikring til dig, som vi tilbyder i samarbejde med Dansk Psykologforening.

  Når du har haft en indboforsikring hos os i 3 år, er du i øvrigt berettiget til vores loyalitetsrabat. Det betyder, at du kan få en årlig rabat på stort set alle forsikringer, hvis resultater er så gode, at vi kan udbetale rabatten. De sidste 10 år har vi udbetalt over 1 mia. kr. i rabatter til vores medlemmer.

  Glæd dig til vores digitale løsninger, og at vi vil forhindre skader

  Som medlem får du mere end bare en god forsikring hos os. Glæd dig også til:

  • Prisbelønnede digitale løsninger. Du kan købe og ordne dine forsikringer, når det passer dig. Eller få hjælp nu og her, hvis du står med en akut skade.
  • Sammen med dig vil vi forhindre skader. Vi vil arbejde på at bruge de muligheder ny teknologi giver os for at forudse og forhindre skader. Ikke for at tjene penge, men for at sikre dig bedst muligt.

  Læs mere om Runa Forsikring

 • Rabat på bøger

  Som medlem af Dansk Psykolog Forening kan du købe fag- og håndbøger med stor rabat hos Hans Reitzels Forlag.

  Du får:

  • 20 % rabat på alle bøger fra Hans Reitzels Forlag
  • Løbende ekstra gode tilbud på udvalgte bøger
  • Ingen forpligtelser for køb
  • Gratis levering

  Login for at få din rabatkode

   

 • Bliv certificeret i Savilles førende testværktøjer. Der er ingen årlig licens eller skjulte gebyrer – du betaler blot for det, du bruger!

  Saville er anerkendt for sin store erfaring inden for alle aspekter af erhvervsrettet testning og har vundet adskillige priser.

  Testporteføljen kan anvendes til såvel rekruttering som udvikling på alle niveauer og omfatter:

  • Personlighedstest – Wave® (herunder rapporter til bl.a. teamudvikling, onboarding, ledelse og salg).
  • Færdighedstest – Swift®.
  • 360° vurderingsværktøjer.

  Vi tilbyder:
  25 % rabat på certificering, hvis man tilmelder mere end én fra samme virksomhed på samme kursus. Pris/Tilbud ved tilmelding af flere fremsendes efter aftale.

  Læs mere om testværktøjerne på www.savilleconsulting.dk og kontakt os for en uforpligtende snak på mail@savilleconsulting.dk eller 70 22 10 50.

 • People Test Systems A/S udvikler og udbyder en bred vifte af erhvervspsykologiske testværktøjer. Produkterne omfatter blandt andet:

  Læs mere om produkterne på: peopletestsystems.com

  Medlemmer af Dansk Psykolog Forening opnår:

  40% rabat på certificeringer og

  25% rabat på licensaftaler på første års licens, 15% rabat på andet års licens og 10% rabat på tredje og følgende års licens. Rabatten ydes ved priser på den til enhver tid gældende prisliste. For priser, kontakt People Test Systems A/S på mail: info@peopletestsystems.com eller telefon: 88 33 00 00.

 • HR Care er autoriseret af Hogrefe Psykologisk Forlag til at undervise og certificere i det videnskabelige stressværktøj Stressindikator.

  Normalprisen på kurset er 7.960 kr. + moms, og DP-medlemsprisen er 5.000 kr. + moms.

  Læs mere om kurset