Nyhedsbrevet fra P

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra P og få de seneste nyheder, forskning og psykologfaglige artikler. Du modtager nyhedsbrevet én gang om måneden.
Artikel

Naiha Khiljee: Vestlig psykologi er fuld af blinde vinkler

Naiha Khiljee mødte en virkelighed, hvor den vestlige psykologi ikke slog til, da hun forlod Københavns Universitet og fik klienter med muslimsk baggrund. Nu er hun den første i Danmark, der har taget en efteruddannelse i islamisk psykologi.
Læs artiklen
Artikel

Autorisation og ventetid: Psykolognævnet halser bagefter

Ventetiden på autorisation er i gennemsnit 30 uger, men Dansk Psykolog Forening kender til tilfælde, hvor medlemmer venter i helt op til 42 uger. Psykolognævnets lange behandlingstider ved ansøgninger om autorisation bremser psykologer i forhold til job, uddannelse og løn. Foreningen håber på en helt ny model på området med tiden.
Læs artiklen
Fagkronik

Højtbegavede børn: Intelligenstestning er ikke løsningen på alle problemer

Fagkronik: Jeg finder Børne- og Undervisningsministeriets plan om, at PPR-psykologer skal intelligensteste alle børn, som er potentielt højt begavede, både fagligt, etisk og økonomisk problematisk.
Læs fagkronikken
Psykologernes fagmagasin

P – Psykologernes fagmagasin er et journalistisk båret magasin om psykologiens betydning i alle dele af samfundet og for samfundslivet.

Fagmagasinet udgives af Dansk Psykolog Forening og sætter fokus på, leverer viden om, perspektiverer og bidrager til en nuanceret debat om og med afsæt i psykologi og psykologfaglighed. Magasinet udkommer fysisk fire gange om året og rummer artikler, der dækker tre overordnede stofområder: Psykologi og samfund, Psykologi – viden og fag, Psykologi – job og karriere.

Praktisk:
Redaktion
 • Ansv. red

  Amanda Kusk Jessen

 • Redaktør

  Christian Nørgaard Larsen

 • Bladsekretær / Annoncer

  Michelle Lagergaard

Kontakt
 • Stockholmsgade 27,
  2100 København Ø

 • E-mail

  p-magasin@dp.dk

 • Telefon

  +45 2287 8167