Nyhedsbrevet fra P

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra P og få de seneste nyheder, forskning og psykologfaglige artikler. Du modtager nyhedsbrevet én gang om måneden.
Artikel

Maja Vain Gilbert: “Jeg møder mange unge, der vil have en diagnose”

skal blive bedre til at lære vores børn og unge at åbne sig over for hinanden. Ikke på en “pseudoagtig måde” hvor man holder igen, men heller ikke hvor selvdiagnosticering bliver en lidt for hurtig forklaringsmodel, lyder det fra psykolog Maja Vain Gilbert, stifter af UngTerapi og bogaktuel med en guide, der skal hjælpe unge med at navigere i en stresset verden.
Læs artiklen
Artikel

Naiha Khiljee: Vestlig psykologi er fuld af blinde vinkler

Naiha Khiljee mødte en virkelighed, hvor den vestlige psykologi ikke slog til, da hun forlod Københavns Universitet og fik klienter med muslimsk baggrund. Nu er hun den første i Danmark, der har taget en efteruddannelse i islamisk psykologi.
Læs artiklen
Reportage

Mød en kreds, en sektion og et selskab i Dansk Psykolog Forening

Dansk Psykolog Forening består af 57 faglige selskaber og netværk, og der kommer løbende flere til. Men hvad vil det egentlig sige at være medlem? Fagmagasinet P besøgte tre fællesskaber i hver sin ende af landet for at finde svar.
Læs artiklen
Psykologernes fagmagasin

P – Psykologernes fagmagasin er et journalistisk båret magasin om psykologiens betydning i alle dele af samfundet og for samfundslivet.

Fagmagasinet udgives af Dansk Psykolog Forening og sætter fokus på, leverer viden om, perspektiverer og bidrager til en nuanceret debat om og med afsæt i psykologi og psykologfaglighed. Magasinet udkommer fysisk fire gange om året og rummer artikler, der dækker tre overordnede stofområder: Psykologi og samfund, Psykologi – viden og fag, Psykologi – job og karriere.

Praktisk:
Redaktion
 • Ansv. red

  Amanda Kusk Jessen

 • Redaktør

  Christian Nørgaard Larsen

 • Bladsekretær / Annoncer

  Michelle Lagergaard

Kontakt
 • Stockholmsgade 27,
  2100 København Ø

 • E-mail

  p-magasin@dp.dk

 • Telefon

  +45 2287 8167