Medlemskab

Som medlem af Danmarks største fagforening for psykologer har du et stærkt fagligt netværk, professionel rådgivning om dit arbejdsliv i ryggen, og din faglige indsigt og kompetencer bliver beriget. Her ser du alle dine medlemsfordele og muligheder.

Bliv medlem

Bliv en del af et stærkt fællesskab af 12.000 psykologer og få rådgivning og hjælp i dit arbejdsliv.

Meld dig ind i dag

Dine medlemsfordele

Faglige og kontante fordele giver dig tryghed i arbejdslivet og inspiration til fag og læring.

Medlemsfordele

Dit kontingent

Få overblik over, hvad det koster og se din kontingentsats, der er afhængig af dit hverv.

Kontingentoverblik

Studerende? Styrk dit studieliv med DP

1700 psykologistuderende fra København, Odense, Aalborg og Aarhus er allerede medlemmer. Som studerende får du et kæmpe netværk, og dit medlemskab indeholder skræddersyet rådgivning om studie- og arbejdsliv, billige forsikringer, rabatter, gratis kurser og en strøm af faglige inspirationskilder.

Se dine fordele som studerende

Et unikt fagfællesskab for psykologer

Dansk Psykolog Forening er faglig forening og fagforening for danske og udenlandske psykologer i Danmark. Du kan være medlem, hvis du er stud.psych. på Københavns, Aarhus, Aalborg og Syddansk Universitet, eller er cand.psych., cand.pæd.psych. eller mag.art. i psykologi.

Mit DP

Som medlem har du en netværksprofil i Mit DP. Det er dine egne sider bag login, hvor du kan du rette dine data, melde dig til kurser, se din kontingentstatus og dine netværk. Når du aktiverer din profil, kan du finde en kollega eller supervisor i medlemsoversigten, og du kan oprette netværk med andre medlemmer.

Gå til Mit DP

Få refunderet dine udgifter

Skal du ud og rejse, mens du varetager et politisk hverv i DP, kan du få refunderet dine udgifter.

Hent rejseafregning

Book et mødelokale

DP har et aktivt medlemshus i København og i Aarhus. Du kan gratis benytte lokalerne til fx undervisning og møder, hvis du er styrelsesmedlem.

Se mødelokaler

Udmeldelse

Det vil vi være rigtig kede af. Du kan melde dig ud på skrift med mindst 3 måneders varsel til den sidste i en måned.

Udmeldelse

Ny inspiration

Abonner på psykologernes nyhedsbreve og få nyt om seneste forskning, medlemsfordele, rådgivning og politiske indsatsområder
Tilmeld dig nyhedsbrev