Styrk dit studieliv

Velkommen til Danmarks stærkeste netværk for psykologer og psykologistuderende. Vi er med dig og står bag dig hele vejen gennem din studietid.
Studerende

Få mere ud af fællesskabet

1700 psykologistuderende fra København, Odense, Aalborg og Aarhus er allerede medlemmer. Du kan møde mange af dine medstuderende til faglige og sociale arrangementer, lige der hvor du studerer.

Som studerende får du et kæmpe netværk, og dit medlemskab indeholder skræddersyet rådgivning om studie- og arbejdsliv, billige forsikringer, rabatter, gratis kurser og en strøm af faglige inspirationskilder.

Studierabatter

Som studerende får du meget attraktive medlemsrabatter og kontante fordele, der gør dit studieliv billigere og en forskel i hverdagen.

Bøger

Som medlem kan du købe fag- og håndbøger med stor rabat hos både Dansk Psykologisk Forlag og Hans Reitzels Forlag. Du får 20 % rabat på alle bøger.

Find din rabatkode

Forsikring

Forsikring til halv pris hos Runa Forsikring, 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri, et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet m.m.

Se dine forsikringsfordele

Bank

Med landets bedste studiekonto får du 5% i rente på din studiekonto på de første 20.000 kr. Gratis Visa/Dankort og gratis valutaveksling.

Opret en studiekonto

Få mere ud af dit studieliv

Som studerende bliver du budt velkommen i en forening med masser af faglighed, arrangementer og et kæmpe netværk med andre psykologistuderende og psykologer. Du bliver som studerende automatisk medlem af DP Studerende.

Få en god start på semestret

5 gode råd til at styre sikkert gennem året

Se tips nu

Undgå studiestress

Gode råd til et bedre studieliv

Pas på dig selv

Brug fællesskabet

Udvid dit netværk med DP studerende

Mød DP Studerende

Ikke medlem endnu?

For bare 32 kr. om måneden kan du være med! Dit medlemskab indeholder skræddersyet rådgivning om studie- og arbejdsliv, billige forsikringer, rabatter, gratis kurser, et omfattende netværk og en lind strøm af faglige inspirationskilder.

Bliv medlem

Få styr på studiejob og erfaring

Som psykologistuderende får du sikkert at vide, at et studiejob skal være relevant og er med til at bane vejen for dig, når du træder ud på arbejdsmarkedet. Få inspiration og styr på alt det med småt i kontrakten.

Juridisk tjekliste til dit studiejob

Hvad du skal vide, før du underskriver kontrakten

Hent tjeklisten

Det gode studiejob

Få inspiration til relevante studiejobs

Se eksemplerne

Fordele ved frivilligt arbejde

Se spørgsmålene, du bør overveje

Se 6 spørgsmål til dig selv

Få et fagligt forspring

Få inspiration og ny viden om psykologfaget og arbejdsmarkedet med medlemsmagasinet, nyhedsbreve og adgang til internationale forskningsfora.

På forkant med Fagmagasinet P

Læs det journalistiske magasin om psykologiens betydning i alle dele af samfundet og for samfundslivet. Du modtager fagmagasinet 4 gange om året i trykt version og året rundt digitalt.

Se fagmagasinet

Dygtiggør dig med gratis kurser

Du får adgang til en række gratis onlinekurser, som du kan deltage i, når det passer dig. Fx Microsoft Office 365, sprogkurser, IT-sikkerhed, økonomi og projektstyring, der gør dig endnu bedre.

Sådan kommer du i gang

Seneste nyheder og politik

Du får nyheder fra fagpolitiske scene og indblik i vores kamp for at sikre psykologers vilkår og kompetencer og arbejde for menneskers psykiske velfærd og trivsel.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Søg tilskud til aktiviteter

Du kan som studerende og medlem af Dansk Psykolog Forening søge tilskud til faglige eller sociale aktiviteter for dig og dine medstuderende.

Se hvordan du søger

Vi kender dit fag

Vi har 75 års ekspertise om psykologers vilkår og rolle i samfundet. Det betyder, at vi kender dit fag og dine muligheder. Du kan få hjælp og rådgivning fx i spørgsmål om dit fagrelevante studiejob, reglerne på arbejdsmarkedet, udbetaling af feriepenge, og hvad du skal have i løn.

Vi hjælper dig med dit studiejob

Du kan få rådgivning om dit fagrelevante studiejob og indblik i psykologernes arbejdsmarked. Vi hjælper dig også videre, hvis du vil autoriseres, være selvstændig eller søge ydernummer, når din sidste eksamen er overstået.

Se alt om rådgivning

Husk a-kassen!

A-kasser og fagforeninger bliver ofte forvekslet, men det er to forskellige ting. Læs om forskellen, og hvorfor det er en god idé at tilslutte sig både a-kasse og fagforening.

Læs om a-kassen

Vi ved, hvad du skal have i løn

Du kan tjekke lønniveauet for psykologer og sammenligne stillinger på tværs af brancher. Og så får du råd og vejledning om løn, og hvordan du egentlig skal forhandle løn og kontrakt på plads i dit job.

Se psykologernes løn

Klar til arbejdsmarkedet?

Hvordan bliver du autoriseret?

Mange psykologer vælger at efteruddanne sig og blive autoriseret psykolog. Vi kan hjælpe dig med kravene, og hvordan du kan sætte et godt autorisationsforløb sammen.

Autorisation som psykolog

Har du styr på fagetikken?

Psykologerne har etableret fælles nordiske fagetiske principper, som kan vejlede og støtte den etiske refleksion i alle psykologers faglige virksomhed. Find også materialer til at arbejde med etik i praksis.

Se principperne

Karriereveje som psykolog

Hvilken slags psykolog kan du blive? Kom tæt på overgangen fra livet som psykologistuderende til livet som psykolog. Mød ni unge psykologer, der fortæller om deres første job og giver gode råd til både psykologistuderende og nyuddannede psykologer.

Gå til podcast