Styrk dit studieliv

Velkommen til Danmarks stærkeste netværk for psykologer og psykologistuderende. Vi er med dig og står bag dig hele vejen gennem din studietid.

Få mere ud af fællesskabet

1700 psykologistuderende fra København, Odense, Aalborg og Aarhus er allerede medlemmer. Du kan møde mange af dine medstuderende til faglige og sociale arrangementer, lige der hvor du studerer.

Som studerende får du et kæmpe netværk, og dit medlemskab indeholder skræddersyet rådgivning om studie- og arbejdsliv, billige forsikringer, rabatter, gratis kurser og en strøm af faglige inspirationskilder.

Studierabatter

Som studerende får du meget attraktive medlemsrabatter og kontante fordele, der gør dit studieliv billigere og en forskel i hverdagen.

Bøger

Som medlem kan du købe fag- og håndbøger med stor rabat hos Hans Reitzels Forlag. Du får 20 % rabat på alle bøger og gratis levering.

Find din rabatkode

Forsikring

Forsikring til halv pris hos Runa Forsikring, 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri, et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet m.m.

Se dine forsikringsfordele

Bank

Med landets bedste studiekonto får du 3% i rente på din studiekonto på de første 20.000 kr. Gratis Visa/Dankort og gratis valutaveksling.

Opret en studiekonto

Ikke medlem endnu?

For bare 32 kr. om måneden kan du være med! Dit medlemskab indeholder skræddersyet rådgivning om studie- og arbejdsliv, billige forsikringer, rabatter, gratis kurser, et omfattende netværk og en lind strøm af faglige inspirationskilder.

Bliv medlem

Få et fagligt forspring

Få inspiration og ny viden om psykologfaget og arbejdsmarkedet med medlemsmagasinet, nyhedsbreve og adgang til internationale forskningsfora.

På forkant med Fagmagasinet P

Læs det journalistiske magasin om psykologiens betydning i alle dele af samfundet og for samfundslivet. Du modtager fagmagasinet 4 gange om året i trykt version og året rundt digitalt.

Se fagmagasinet

Dygtiggør dig med gratis kurser

Du får adgang til en række gratis onlinekurser, som du kan deltage i, når det passer dig. Fx Microsoft Office 365, sprogkurser, IT-sikkerhed, økonomi og projektstyring, der gør dig endnu bedre.

Sådan kommer du i gang

Seneste nyheder og politik

Du får nyheder fra fagpolitiske scene og indblik i vores kamp for at sikre psykologers vilkår og kompetencer og arbejde for menneskers psykiske velfærd og trivsel.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Følg os på social medier

Nyheder, politiske ståsteder og medlemsdebat får du på vores sociale medier. 

Følg os på Instagram

Vi kender dit fag

Vi har 75 års ekspertise om psykologers vilkår og rolle i samfundet. Det betyder, at vi kender dit fag og dine muligheder. Du kan få hjælp og rådgivning fx  i spørgsmål om dit fagrelevante studiejob, reglerne på arbejdsmarkedet, udbetaling af feriepenge, og hvad du skal have i løn.

Vi hjælper dig med dit studiejob

Du kan få rådgivning om dit fagrelevante studiejob og indblik i psykologernes arbejdsmarked. Vi hjælper dig videre, hvis du vil autoriseres, være selvstændig eller søge ydernummer, når den sidste eksamen er overstået.

Se alt om rådgivning

Vi ved, hvad du skal have i løn

Du kan tjekke lønniveauet for psykologer og sammenligne stillinger på tværs af brancher. Og så får du råd og vejledning om løn, og hvordan du egentlig skal forhandle løn og kontrakt på plads i dit job.

Se psykologernes løn

Husk a-kassen!

Hos a-kassen er du sikret retten til dagpenge, hvis du ikke har fået job, når du bliver færdig. Det er gratis at være medlem som studerende. Har du været medlem af a-kassen i mere end et år, før du afslutter dit studie, kan du få dagpenge fra dag ét, hvis du står uden job. Det er 13.836 kroner (2022) om måneden.

I DP samarbejder vi med Akademikernes A-kasse, som er den billigste a-kasse for akademikere efter endt uddannelse.

Bliv medlem af Akademikernes A-kasse

Mød dine medstuderende i DP studerende

DP Studerende er sektionen for de studerende i Dansk Psykolog Forening. Alle studerende, der er medlem af DP, er automatisk medlem af DPS. Vi arbejder for at fremme de psykologistuderendes trivsel, kompetencer og fagligt netværk i studietiden og i overgangen til arbejdsmarkedet. Som aktiv i DPS på dit lokale universitet får du gode venner, et stort netværk og gode kompetencer til cv’et i form af politisk- og organisatorisk arbejde.

Mød studentersektionen

Studerende stiller spørgsmål om at være medlem

Hvad koster det? Hvornår holder I arrangementer? Hvorfor skal jeg være medlem? Kan jeg få studierabat gennem DP?

Se spørgsmål og svar om dit medlemskab

Klar til arbejdsmarkedet?

Hvordan bliver du autoriseret?

Mange psykologer vælger at efteruddanne sig og blive autoriseret psykolog. Vi kan hjælpe dig med kravene, og hvordan du kan sætte et godt autorisationsforløb sammen.

Autorisation som psykolog

Har du styr på fagetikken?

Psykologerne har etableret fælles nordiske fagetiske principper, som kan vejlede og støtte den etiske refleksion i alle psykologers faglige virksomhed.

Se principperne