Mød DP Studerende

DP Studerende er sektionen for de studerende i Dansk Psykolog Forening. Alle studerende, der er medlem af DP, er automatisk medlem af DP Studerende. DPS har ca 1.700 medlemmer fordelt på de fire universiteter; København, Odense, Aarhus og Aalborg.

DP Studerende arbejder for at fremme de psykologistuderendes faglige og fagpolitiske interesser. Desuden fungerer DPS som et bindeled til Dansk Psykolog Forening. På den årlige generalforsamling i DPS vedtages desuden, hvilke arbejdsområder vi skal arbejde med det kommende år.

Kontakt DP Studerende

Studerende stiller spørgsmål om at være medlem

Studerende stiller spørgsmål om at være medlem Hvad koster det? Hvornår holder I arrangementer? Hvorfor skal jeg være medlem? Kan jeg få studierabat gennem DP?

Se spørgsmål og svar om dit medlemskab
 • DP Studerendes vision er at fremme de psykologistuderendes trivsel, kompetencer og faglige netværk i studietiden samt i overgangen til arbejdsmarkedet.

  Arbejdspunkter

  • Sætte fokus på trivsel blandt de psykologistuderende.
  • Arbejde for en god overgang fra studiet til arbejdsmarkedet.
  • Være de psykologistuderendes stemme i den offentlige debat.

  DP Studerende arbejder endvidere på at fremme faglige, fagpolitiske og studiepolitiske spørgsmål, som er relevante for psykologistuderende. Dette gøres blandt andet i samarbejde med Dansk Psykolog Forening.

 • DP Studerende har fire lokalstyrelser, som er fordelt på de fire studiebyer. På den måde kan lokalstyrelserne være i kontakt med, hvad der rører sig på netop dit universitet og dermed sikre at fokus er på de rette steder. Fælles for alle delstyrelser er, at vi holder en masse faglige arrangementer, som skal klæde dig på til dit kommende arbejdsliv. Vi viser dig nogle af de psykologiske arbejdsfelter og metoder, som du kunne komme til at arbejde med i fremtiden. Derudover holder vi også sociale arrangementer.

 • DP Studerende holder hvert år generalforsamling (GF) som regel i forbindelse med en medlemsdag, som også byder på fagligt indhold. Til GF fremlægger hovedstyrelsen en beretning for året, der er gået. Regnskabet for året samt budget for det kommende år skal godkendes. På GF fremlægges der også en vision, samt nogle arbejdspunker, som DP Studerende skal arbejde med det kommende år. Til sidst er der valg til ledige poster, hvor alle studentermedlemmer af DP kan stille op. GF er gratis for alle, men kun medlemmer af DP har stemmeret og kan stille op.

  Vi annoncerer GF på vores facebookside

 • DP Studerende afholder kort tid efter vores generalforsamling et konstituerende landsmøde. Her siger vi farvel og tak til dem, der ikke længere skal være aktive medlemmer, og velkommen til de nye. På landsmødet besluttes, hvordan vi skal arbejde med de valgte arbejdspunkter. Det er også på landsmødet, at vi vælger, hvem der skal besidde de forskellige poster i DP’s udvalg.

  Du kan læse mere om dagsorden og formalia omkring det konstituerende landsmøde i vores vedtægter.

  Landsmøde

  Om efteråret afholder DP Studerende endnu et landsmøde. Her mødes vi for at give en opdatering på det vi besluttede på det konstituerende landsmøde. Her planlægger vi også den næste generalforsamling. Begge landsmøder er en unik mulighed for de aktive medlemmer til at mødes på tværs af landet, og vi lægger stor vægt på at der også er tid til det sociale.

Hovedstyrelsen

Forperson
Rasmus Bjørn Henriksen
Rasmusbhenriksen@gmail.com

Næstforperson 
Indiana Haraldsdatter Minde

Kasserer
Aya Kouadio

Aalborg Universitet
Amalie Barsøe Petersen
Frederik E. O. Fast
Rasmus Bjørn Henriksen
Salke Baslev Mayoh

Københavns Universitet
Indiana Haraldsdatter Minde

Syddansk Universitet
Aya Kouadio
Katrine Bøtker Laursen