Hvorfor skal jeg være medlem?

Hvad får jeg ud at være medlem? Hvad koster det mig? Kan jeg få rabat på bøger? Hvordan finder jeg ud af, hvilke arrangementer I holder? Få svar på de mest stillede spørgsmål om studentermedlemskabet af Dansk Psykolog Forening
 • Din fagforening arbejder for at fremme dine og dine fagfællers interesser inden for uddannelse, løn og arbejdsvilkår. Vi styrker din faglige identitet og sikrer dig rådgivning og hjælp, hvis du møder uforudsete problemer i dit arbejdsliv. Ved alle overenskomstforhandlinger kæmper vi for at fastholde og forbedre psykologernes løn- og arbejdsvilkår – uanset om du arbejder i det offentlige eller det private.

 • Dansk Psykolog Forening er den eneste organisation, som er optaget af og har stor viden om psykologernes vilkår og deres funktion i samfundet. Vi arbejder for at fremme psykologernes interesser og påvirke beslutningstagere til gavn for psykologerne og for borgerne.

  Dansk Psykolog Forening dækker alle de områder, som psykologer gør karriere inden for og kan hjælpe dig med rådgivning. Vi hjælper dig også videre, hvis du ønsker autorisation, videreuddannelse eller specialisering.

 • Allerede inden du bliver færdig som psykolog, kan du have gavn af at være med i foreningen.

  Som medlem har du indflydelse på, hvordan psykologområdet skal udvikle sig, og du får vigtig information om psykologfaget og arbejdsmarkedet. Dit medlemskab giver dig mulighed for at netværke med andre psykologistuderende og psykologer og udvide din psykologfaglige viden. Alt sammen ruster dig til dit fremtidige arbejdsliv.

  Vi lægger i Dansk Psykolog Forening særlig vægt på overgangen mellem studie­ og arbejdsliv, og vi sørger for, at du er godt klædt på som nyuddannet psykolog. Desuden får du som medlem adgang til en række kontante fordele

  Du kan læse mere om medlemsfordele

 • Det koster kun 33 kroner om måneden at være studentermedlem af Dansk Psykolog Forening. Du betaler kvartalsvist, og beløbet er fradragsberettiget.

 • Du kan enten se dem i kalenderen på denne side eller følge Dansk Psykolog Forening Studentersektions facebookside, hvor alle arrangementer slås op som events.

  Derudover hører vi meget gerne fra dig, hvis der er et bestemt arrangement, du godt kunne tænke dig DP Studerende holder.

 • Som frivillig i DP Studerende bliver du en del af et stort fagligt netværk af både psykologistuderende og færdiguddannede psykologer. DPS har en vigtig stemme i Dansk Psykolog Forening og har bl.a. to pladser i bestyrelsen.

  Ud over at blive klogere på både psykologfaglige emner og psykologernes arbejdsliv og karriereforløb kommer du også til at indgå i et stærkt fællesskab og samarbejde med studerende på tværs af universiteter. Vi har i DPS ud over en stærk faglige forankring også et stort socialt fokus, og vi arbejder for et godt studiemiljø for alle psykologistuderende.

  Har du lyst til at bidrage til DP Studerendes arbejde kan du kontakte forperson eller næstforperson. Find kontakt og læs mere om DP Studerende.

 • En fagforening beskæftiger sig med arbejds- og lønvilkår, når du er i arbejde. En A-kasse derimod har til formål at arbejde med beskæftigelse og arbejdsmarkedet, og sikrer dig bl.a. dagpenge, hvis du bliver arbejdsløs. Dansk Psykolog Forening har samarbejde med Akademikernes A-kasse, som du under din studietid, kan være gratis medlem af.