Viser artikel 1-10 af 5 resultat(er)

Forsamlet om mor & barn

Et internationalt felt af forskere og praktikere mødtes i juni 2014 til kongres i Edinburgh. Den faglige viden om småbørnspsykologi blev ført up to date – og fremtidige veje stukket ud.

Det globale projekt

Det er ikke nok at have en god idé. Der må også en række netværk og økonomiske bidragydere til, hvis man i større skala skal have et globalt projektforløb til at lykkes.

Relationsarbejde ved tilknytningsforstyrrelse

Det er en almindelig misforståelse, at miljøterapi over for børn med tilknytningsforstyrrelse ikke har relationen som omdrejningspunkt. Diagnosen betegner en forstyrret evne til at indgå i en relation, hvorfor der kræves en hensyntagende, reflekteret pædagogisk praksis ud fra tilknytningsteori. (Artiklen er en kommentar til Solveig Christensens artikel "", Psykolog Nyt 3/2008)

Seks munke og 450 børn

Om rammer for arbejdet med omsorgssvigtede børn – diagnostik, kultur og organisation

Adoptivbørn i pubertet

Der venter oftere konflikter på adoptivfamilier end på familier i øvrigt, når barnet kommer i pubertet. Hvilken forståelse kan psykologen anlægge, når han møder den konfliktramte familie i terapien?

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge