Viser artikel 1-10 af 3 resultat(er)

Seniordage bortfaldet

Debat: Vi er to 60+ psykologer, der har svært ved at se det rimelige i, at vores arbejdsforhold i den seneste overenskomst (OK11) er blevet drastisk forringet til fordel for en marginal øgning af lønsummen. Indlægget kommenteres af formand Roal Ulrichsen.

Krisepsykologi − et déjà-vu

Kritik: "Debatten om effekten af psykologisk krisehjælp er kommet på programmet endnu engang. I Psykolog Nyt 11/2006 bruger Roal Ulrichsen sin leder til at forsikre medlemmerne om, at foreningen har forsvaret psykologfagligheden mod angreb fra læger, der mener at krisehjælp ikke virker." Roal Ulrichsen kommenterer debatindlægget.

Protest mod båltale

"Politisk agitation i et psykologisk fagblad er nok set før, især i 1970’erne, men sjældent med grundige litteraturreferencer. Derfor læses Per Schultz Jørgensens båltale (Psykolog Nyt 12/2006) i starten med en vis forvirring: Er dette videnskab, politik eller underholdende faglig inspiration i en festlig anledning? Hensigten synes at være politisk agitation. Som sådan finder jeg artiklen problematisk og malplaceret i Psykolog Nyt."

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge