Viser artikel 1-10 af 5 resultat(er)

Gav sig efter 21 runder!

Opfølgende debatindlæg fra et medlem, der har haft et mellemværende med Codan Forsikring. Første indlæg, ”En syg affære”, stod i P-Nyt 14/2012. Indlægget er kommenteret af Codan.

Blad: Psykolog Nyt 04-2013
Forfattere: Knud Erik Pedersen
Kategorier: Øvrige
En syg affære

Kritik af et skadesforløb hos Codan Forsikring. Indlægget kommenteres kort af konsulent Jørgen Andersen, Dansk Psykolog Forening. I Psykolog Nyt 15/2012 optræder Codan Forsikrings kommentar.

Blad: Psykolog Nyt 14-2012
Forfattere: Knud Erik Pedersen
Kategorier: Øvrige
Til klientens bedste

Man skulle tro det var løgn – eller en rigtig dårlig drøm! Men her er der ingen formildende omstændigheder: Hvis sociale klienter ikke tager den medicin, lægen har ordineret, kan de straffes med et stop for sociale ydelser, deres livsgrundlag. Det er da tvang, så det vil noget!

En historie om selskabstømning

Om den meget korte levetid, et nydannet fagligt selskab for psykologer, der er pædagogisk-psykologisk sagkyndige medlem af de kommunale børn og unge-udvalg, opnåede. Og en kritik af Dansk Psykolog Forenings rolle i den forbindelse. Kritikken kommenteres af Roal Ulrichsen.

Hvad skal det koste

De børnesagkyndige psykologer honoreres efter ”en uanstændigt lav timetakst”, slår en repræsentant for denne gruppe fast. Her beskriver han de opgaver og det ansvar, der hviler på de børnesagkyndige.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge