Viser artikel 1-10 af 4 resultat(er)

ADHD, evidens og Cochrane

Gennem systematiske reviews får man den sikreste viden om, hvilken effekt en given intervention har. I et ønske om at stå på sikrere grund i ADHD-sammenhæng peger forfatteren på Cochrane-reviews som en vej frem.

Evidensbaseret praksis og ADHD

Forskningen er for svagt repræsenteret i den aktuelle debat i Psykolog Nyt om ADHD-diagnosen. Det mener to psykologer, som forholder sig kritisk til nogle af de hidtidige indlæg.

To bøger om tilknytning

Anmeldelse af to bøger: 1) Anders Broberg, Pehr Granqvist, Tord Ivarsson og Pia Risholm Mothander: ”Tilknytningsteori”. Hans Reitzels Forlag, 2008. 2) Anders Broberg, Pia Risholm Mothander, Pehr Granqvist og Tord Ivarsson: ”Tilknytning i praksis”. Hans Reitzels Forlag, 2010.

Et miljøterapeutisk projekt

På Nebs Møllegård i Ringsted, behandlingshjem for børn med omfattende relationsforstyrrelser, kan et projekt bidrage til at gøre børnene til medspillere og stimulere til ændring og udvikling.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge