Viser artikel 11-20 af 262 resultat(er)

Generalforsamling 2014

Reportage fra Psykologforeningens generalforsamling 2014. Otte artikler dækker debatter, beslutninger, personalia og de rammer, de to mødedage var henlagt i.

Det vil kandidaterne

Om to uger, den 22.-23. marts 2014, afvikler Dansk Psykolog Forening generalforsamling i Vejle. Teksten introducerer til præsentationerne fra de kandidater, der stiller op til personvalg.

Klar til start

Næsten alle danske organisationer er begyndt at tage de sociale medier til sig. En dugfrisk undersøgelse afslører, at der dog endnu er forsigtighed at spore

Blad: Psykolog Nyt 04-2014
Forfattere: Jørgen Carl
Kategorier: Øvrige
Reform på 5 minutter

Forberedelsen af Foreningsreformen har stået på mere end et år og munder nu ud i debat og stillingtagen på den kommende generalforsamling. På disse sider kan du gennem helt enkle spørgsmål til foreningens formand, Eva Secher Mathiasen, og næstformand, Rie Rasmussen, få en hurtig indføring i reformens baggrund og mål.

Årsmøde 2013

Introduktion til reportagen om Årsmøde 2013

Veje over grænserne

Reportage fra Årsmøde 2013

Fanget i nettet

Markedet for psykologydelser er under en glidende forandring, hvad der skaber pres på både økonomi og faglighed. Psykologforeningen har afholdt debatmøder for at kortlægge problemstillingen med forsikringsselskaber og netværk som mellemled mellem klient og psykolog.

Året uden sommer

Anmeldelse af Erika Fatland: ”Året uden sommer”. Lindhardt og Ringhof, 2013.

Blad: Psykolog Nyt 15-2013
Forfattere: Jørgen Carl
Kategorier: Øvrige
Noget med mennesker

Den unge psykolog blev vraget på grund af manglende erfaringer, hver gang hun søgte job på standardmåden. Men så begyndte hun at se med nye øjne på sine kompetencer og på jobmarkedet

Ny i stolen

Miniinterview med Psykologforeningens udviklingschef, Kira West, der skal bidrage til at fremme foreningens politiske mål

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge