Viser artikel 11-20 af 22 resultat(er)

P-II

Psykologkampagnens fortsættelse, II’eren, skydes nu i gang. I bestyrelsen ser man frem til at synliggøre psykologers kompetencer og iværksætte en lang række aktiviteter inden for det offentlige område.

Når psykologer leder

Ledere er ledere og bliver ledere og ledere. Sådan sagde man i 1980’erne. Men gælder det også i dag, og når psykologen er i førertrøjen?

Samtaler på korsvejen

Tv-journalisten Anders Agger fascinerer ved sin evne til at skabe afgørende mødeøjeblikke. En psykolog in spe har sat ham stævne for at aflure ham kunsten

Blad: Psykolog Nyt 02-2014
Forfattere: Ditte Marie Darkó
Kategorier: Øvrige
Gammel i gårde

Snart vil hver fjerde europæer tilhøre gruppen af personer over 65 år. Den demografiske udvikling taler for, at psykologstanden i højere grad tilegner sig specialviden om aldringens psykologi

På arbejde med værdighed

At være på job og at hjælpe andre i job. De to ting smelter sammen for Kathrine Egelund, der ser sine kompetencer som psykolog brugt alsidigt hos Incita. Her er målet at udvikle det rummelige arbejdsmarked. Artiklen bringes i relation til Psykologkampagnen.

Rører i den globale gryde

Psykolog Niels Peter Rygaard har mange gode ideer over ilden, når det handler om at omsætte psykologi til omsorgsviden i stor skala

Mindfulness til alle

Psykolog og iværksætter skaber innovation med sin nye app, iMindfullnes. Den kan anvendes af alle og understøtter terapeutisk praksis

Blad: Psykolog Nyt 16-2013
Forfattere: Ditte Marie Darkó
Kategorier: Øvrige
At tænke i trafik

Trafikken flytter os fra A til B. Men denne udvendige betragtning er kun et hjørne af begrebet, der indeholder masser af psykologisk gods i form af følelser og adfærd.

Kom ind i spillet

Gennem årtier har psykologer udforsket magtsimulationer og regelløse samfund. I dag har en af dem succes med at sætte menneskelige relationer ’på spil’, bogstavelig talt.

Det usynlige jobmarked

Hvordan springer dimittender jobkøen over? Input til, hvor indfaldsvejene er til de job, der ikke annonceres.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle magasinets artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge