Blended Care i stressbehandling

Afholdes på Københavns Universitet. I workshoppen arbejder du med konkrete problematikker der kan opstå i online og blended care visitationsprocesser og interventioner og får afprøvet og diskuteret en række praktiske, faglige værktøjer og råd fra konkrete online/blended care-projekter.

Som deltager får du idéer om og erfaringer med både udfordringer og styrker i online forløb eller online elementer af forløb, og du får en general viden om, hvordan problemerne kan forebygges og imødekommes. Du får alt i alt faglige input og hands-on-erfaringer som kan hjælpe dig til at tage bedre stilling til rammerne omkring online-samarbejder med klienter/organisationer og til at håndtere dem i praksis.

Holdet bag:

Christian Gaden Jensen, Ph.d. i Sundhedspsykologi. Medstifter og administrerende Direktør i Fonden Mental Sundhed. Har siden 2010 arbejdet med forskningsbaseret mental sundhedsfremme i danske og udenlandske kommuner, regioner og i forsikringsbranchen.

Årsmøde 2022

Yun Ladegaard, Ph.d. i Arbejds- og Organisationspsykologi. Direktør for Erhvervsrettede Indsatser i Fonden Mental Sundhed. Forsker og fagspecialist i arbejdsrelateret psykisk sygdom, arbejdsmiljø og stressbehandling samt i arbejdspladsers og lederes håndtering af stress og tilbagevenden til arbejdet efter sygemelding.

Årsmøde 2022