Psykologeridanmark.dk

Leder du efter en psykolog? På www.psykologeridanmark.dk kan du finde en psykolog med netop den erfaring eller de kompetencer, som du efterspørger.
psykologeridanmark.dk

Gå til psykologeridanmark.dk

Find en psykolog i nærheden af dig.

Søg psykolog

Hvad er psykologeridanmark.dk?

psykologeridanmark.dk kan du finde en uddannet psykolog i nærheden af dig, som passer til lige præcis dit behov. Psykologeridanmark.dk er udviklet og drevet af Dansk Psykolog Forening. Du kan derfor kun søge blandt psykologer, der er medlemmer af foreningen.

Psykologerne på psykologeridanmark.dk har alle en lang psykologuddannelse og mange har flere års specialistuddannelse og erfaring i bagagen. Du kan finde både privatpraktiserende og erhvervspsykologer på sitet, og du kan filtrere din søgning på baggrund af psykologens speciale, ventetider og geografiske placering.

Psykologerne arbejder under gældende lovgivning og efterlever de fælles nordiske principper for etik i faget. Psykologer, der i forbindelse med en klage har fået frataget deres autorisation af psykolognævnet, fjernes også fra databasen på psykologeridanmark.dk. Læs mere om psykologernes uddannelse og de regler der gælder for arbejdet som psykolog.

Find en psykolog med eller uden tilskud

På psykologens profilside finder du de informationer, som den enkelte psykolog har valgt at dele. Det kan være informationer om virksomhed, faglighed og specialer. Du finder information om ventetider, adgangsforhold og særlige klienttyper. På psykologeridanmark.dk kan du filtrere din søgning, så du f.eks. kun søger blandt psykologer, der tager klienter med en henvisning. Få også svar på typiske spørgsmål, når du skal vælge psykolog og besøge en psykolog for første gang. Få bl.a. svar på:

Artikler om psykologi

Vil du vide mere om, hvilken betydning psykologien og mental sundhed har i vores hverdag? Under “Viden om psykologi” kan du finde artikler om psykologi skrevet af psykologer. Du kan blandt mange andre ting søge på emner som ADHD, angst, autisme og aspergers, vrede, sorg, ensomhed. Du kan også læse om psykologien i arbejdslivet, få et indblik i psykologien i vores hverdag og gode råd om mental sundhed og livet som pårørende.

Gå til viden om psykologi