Generalforsamling 2024

Hjælp os med at skabe den forening, du drømmer om. Forberedelserne til generalforsamling 2024 (GF24) er i gang, og du kan allerede nu tilmelde dig og være med til at forme arbejdsprogrammet for de kommende år.

Form fremtidens ­forening for psykologer sammen med os

Hvad skal vores forening arbejde for?

Vær med til at forme arbejdsprogrammet for 2024-2027 på en fælles workshop. Arbejdsprogrammet udgør DP's pejlemærker og realiseres gennem en række indsatser.

Tilmeld dig medlemsmøde

Brug din stemme og tilmeld dig GF24

Deltag i faglige og festlige foreningsdage for alle medlemmer 25. og 26. maj 2024 i Aarhus eller virtelt. Din stemme tæller, når vi skal debattere og præge foreningens styrke.

Tilmeld dig GF24

Sæt dit personlige præg på foreningen

Vil du med ind i maskinrummet? Du kan stille op til personvalg og prøve kræfter med bestyrelsesarbejde. Brug dine erfaringer i Komité for etik, kritiske revisorer eller i DP's bestyrelse.

Stil op til personvalget

Spørgsmål og svar om GF24

 • Generalforsamlingen er to dage i vores fælles forenings tegn. Her kan du se, hvad du kan glæde dig til.

  Lørdag

  Generalforsamlingen starter kl. 10.30, du kan registrere dig allerede fra kl. 08.30. Der er formiddagskaffe ved ankomst.

  Første dag starter med et blik tilbage på de sidste tre år. Forperson Dea Seidenfaden holder oplæg om foreningens arbejde i den afsluttede GF-periode 2021-2024, og derefter skal alle medlemmer godkende foreningens regnskaber.

  Herefter kigger vi sammen fremad – først skal vi stemme om forslag til vedtægtsændringer, dvs. forandringer i foreningens regler som kan give nye muligheder for foreningen og for medlemmerne. Forslagene kan både komme fra bestyrelsen og fra medlemmer.

  Så er der frokost for alle og netværk.

  Arbejdsprogrammet er næste punkt – her fastlægger vi foreningens arbejdsopgaver for de kommende tre år og vi stemmer om, hvilke indsatser foreningen og bestyrelsen skal forpligte sig på at realisere. Hvis du har deltaget i medlemsmøderne og i den efterfølgende afstemning om temaer i efteråret 2023, så har du sikkert en endnu større aktie i, at de vigtige opgaver bliver vedtaget.

  Der er eftermiddagskaffe, kage og frugt.

  Lørdag aften kl. 19.00 er der medlemsfest med middag, bar og dans. Der er fri bar til middagen slutter kl. 22., herefter selvbetaling.

  Søndag

  Generalforsamlingens anden dag starter kl. 09.30, og registreringen åbner kl. 08.00. Der er morgenkaffe ved ankomst og lidt spiseligt at starte dagen på.

  Arbejdsprogrammet er også på dagsorden søndag, hvor vi stemmer om anden halvdel af indsatserne.

  Der er frokost igen ved middagstid.

  Når arbejdsprogrammet for 2024-2027 er endeligt vedtaget, står budgettet for tur. Det er foreningens økonomiske ramme for de næste tre år og en vigtig del af at sikre en stærk og sund fagforening.

  Der er eftermiddagskaffe og kage til den sidste tørn og søndagens samvær slutter kl. 16.00 med en stor tak til alle.

  Efter GF

  På generalforsamlingen kan du møde alle kandidater som stiller op til bestyrelsen, Komité for Etik eller som kritisk revisor.

  Dagen efter GF, mandag 27. maj 2024, modtager alle medlemmer et link til afstemning om personvalg. Det betyder, at du kan stemme på den person du ønsker, skal være forperson for Dansk Psykolog Forening og hvem du ønsker skal være dine repræsentanter i bestyrelsen, i Komité for etik og som kritisk revisor.

 • Det er gratis at deltage i generalforsamlingen inkl. forplejning og festmiddag.

  Hvis du ikke kan deltage alligevel og glemmer at melde afbud, bliver du opkrævet et gebyr på 150 kroner. Det gælder, hvis du skulle have deltaget fysisk.

 • Du kan deltage virtuelt i GF24 både lørdag og søndag. Når du tilmelder dig, vælger du, hvordan du vil deltage. Når vi nærmer os generalforsamlingen, modtager du et link og en vejledning til, hvordan du kan følge med hjemmefra.

 • GF24 foregår hver anden gang i København og hver anden gang i Jylland. På den måde er der lige rejseaktivitet for alle medlemmer på tværs af landet.

 • Du finder program og materialer i GF-appen, som du også skal bruge til selve dagene. Når program og materialer er klar, får du besked om det, hvis du er tilmeldt.

 • Ja, du kan ændre i din tilmelding helt frem til GF24. Du skal logge ind på tilmeldingen. Skriv din e-mail, hvorefter du modtager en to-faktor-kode, som du kan genåbne din tilmelding med.

  Husk at acceptere cookies, så du får adgang. Cookies ligger i en lille firkantet boks i højre hjørne, hvis du ændrer tilmeldingen fra din pc.

 • Ja, det er muligt at deltage enten lørdag eller søndag. Det er også muligt at deltage fysisk den ene dag og online den anden dag. Vi opfordrer til, at du deltager begge dage, så du får det hele med.

  Hvis du stiller op til personvalget, skal du deltage fysisk begge dage.

 • Du skal downloade en web-app for at deltage i GF24. Når GF-appen er klar, får du en vejledning. Alle materialer som program, forslag til arbejdsprogram og afstemninger til GF-dagene ligger online.

  Før GF24 modtager du en mail med instruktioner om at downloade appen, som du kan hente til din telefon, tablet eller pc.

 • Hvis du er forhindret i at deltage i generalforsamlingen, men gerne vil bruge din stemme, er det muligt at afgive en fuldmagt, så et andet medlem kan stemme for dig.

  Du kan kun afgive din fuldmagt til et andet medlem, som er tilmeldt generalforsamlingen 2024.

  For at afgive fuldmagt skal du bruge GF-appen og vælge ’afgiv fuldmagt’. Herefter kan du vælge, hvilket medlem du vil overdrage fuldmagten til. Du får besked, så snart GF-appen er tilgængelig.

  Det er en god ide, at du på forhånd har lavet en aftale med den person, som stemmer for dig på GF.

 • Du kan melde afbud ved at følge linket i din bekræftelsesmail eller ved at logge ind med den e-mail, du har tilmeldt dig.

  Meld afbud

 • Alle medlemmer kan stille op. Og alle typer af poster er afgørende for foreningens arbejde. Foreningen har brug for bred repræsentation, så alle dele af fagpolitiske diskussioner og politiske samfundssyn bliver dækket og taget hånd om på vegne af medlemmerne. Læs mere om personvalg

 • Efter fristens udløb i april 2024 kan du møde alle kandidaterne i GF-appen og her på dp.dk, hvor de præsenterer sig selv med en tekst og en video.

 • Du kan godt deltage i GF24 uden at give dit samtykke til, at vi deler oplysninger om dig. Hvis du gerne vil have det fulde udbytte af GF24, anbefaler vi, at du giver samtykke. Samtykket betyder, at hvis du vil have ordet eller stiller dig på talerstolen, tilgængeliggør via vi det via livestreaming til alle deltagere både fysisk og virtuelt. Formålet er, at alle deltagere skal kunne se, hvem der har ordet.

 • GF24 bliver ikke optaget. Efter GF24 får du mulighed for at læse referatet fra dagene og se, hvem der valgt til personvalget.

 • Transport: Du får dækket dine udgifter til transport med det billigste transportmiddel. Gerne offentlig transport. Vi opfordrer til at anvende offentlig transport.

  Overnatning: Du får dækket dine udgifter til overnatning fra lørdag til søndag på op til 1.225 kr. Det er muligt at booke overnatning på Aarhus Congress Center, hvor der er 100 værelser til rådighed. Du skal booke direkte på hotellets hjemmeside og anvende koden: DPSY2505

  Vær opmærksom på, at der kan gå op til tre uger fra generalforsamlingens afslutning til du modtager penge for dit udlæg.

  Sådan gør du

  • For at få refunderet dine rejseomkostninger eller udgifter til overnation skal du logge på www.zexpense.dk
  • Her kan du kunne uploade din originale kvitteringer og billetter.
  • Har du ikke tidligere modtaget login, skal du sende en mail til regnskab@dp.dk, så sørger vi for, at du får adgang.
  • Hent vejledning til zexpense
 • Er du i bil er det muligt at parkere gratis ved Aarhus Congress Center. De udleverer parkeringsvouchers, som du skal registrere ved ankomst til generalforsamlingen. Registrering kan ske enten på de tilgængelige iPads i receptionen på hotellet. Hvis du er tilmeldt parkeringsapp med kameraregistrering, skal du deaktivere den inde på parkeringspladsen.

Stil spørgsmål til GF24