Mød Dansk Psykolog Forening på Folkemødet 2024

13.-15. juni løber Folkemødet af stablen på Bornholm, og Dansk Psykolog Forening deltager for at sætte psykologien stærkt i spil i samfundsdebatten med borgere og beslutningstagere. Her kan du se programmet, og så kan du møde fagfæller og din forening til psykologtræf.

Psykologtræf

Mød fagfæller og DP på Folkemødet 14. juni kl. 17-18.

Mange psykologer deltager i årets folkemøde på Bornholm 13.-15. juni, og Dansk Psykolog Forening er glad for at se, at psykologien igen i år er flot repræsenteret på årets program.

Derfor er  alle psykologer, der er på Bornholm under folkemødet, inviteret til psykologtræf.

Vi håber at samle så mange psykologer som muligt til en times tid med netværk og hygge på en af Folkemødets smukkeste lokationer.

Du kan også møde Dansk Psykolog Forenings forperson, Dea Seidenfaden, og forhåbentlig mange af dine fagfæller, mens du nyder et glas og lidt snacks.

Psykologtræf fredag 14. juni kl. 17-18 i "Åndehullet" i Allinge

“Åndehullet” er et gemt lille helle, som kun få kender til. Adressen er Nørregade 17 i Allinge (blot 150 meter fra havnen). Herfra skal du benytte en hemmelig indgang, hvorfra du finder den gamle stenbruds- og naturhave, som vi mødes i.

For at få en idé om hvor mange vi bliver, vil vi gerne bede dig om at sende en mail til Ellen Ruus Sundby (ers@dp.dk), hvis du deltager.

Vi håber at se dig og mange andre psykologer til en hyggelig stund. Tag gerne din psykologkollega med under armen – der er plads nok til alle!

Program: Mød Dansk Psykolog Forening på Folkemødet 2024

Forperson Dea Seidenfaden tegner Dansk Psykolog Forenings ansigt i Allinge og medvirker i debatter om bl.a. psykiatri, mistrivsel og det nære sundhedsvæsen.

Torsdag 13. juni

Fredag 14. juni