Kontingentet stiger ikke i 2023

Publiceret 26.01.2023 Af nyhedsredaktionen

Dansk Psykolog Forening holder kontingentet i ro i 2023, hvilket betyder, at det ikke bliver dyrere at være medlem i år.

Inflation og stigende priser får DP’s bestyrelse til helt ekstraordinært at beslutte, at kontingentet for medlemmer ikke stiger i år. Dermed lytter DP til de mange medlemmer, der har kontaktet foreningen, fordi de oplevede at være i en økonomisk presset situation.

Ifølge DP’s vedtægter reguleres kontingentet ellers årligt pr. 1. januar for alle medlemmer, og følger udviklingen i lønnen for offentligt ansatte psykologer – men ikke i år, hvor kontingentet forsætter på det niveau, man vedtog i 2022.

Ifølge DP’s formand Eva Secher Mathiasen vil bestyrelsen gerne anerkende, at mange medlemmer oplever, at inflationen presser deres økonomi.

Vi står i en særlig situation, og vi har hørt fra ganske mange medlemmer, at de lige som mange andre er presset af inflation og stigende priser, og det har vi lyttet til. Derfor har vi i bestyrelsen ekstraordinært besluttet at aflyse den ellers planlagte stigning i kontingentet i 2023”, siger Eva Secher Mathiasen.