Ny medlems­undersøgelse viser vejen for DP’s indsatser de næste par år

Publiceret 04.10.2022 Af nyhedsredaktionen

Flere end 2500 medlemmer har deltaget i årets medlemsundersøgelse om, hvordan vi skaber værdi for medlemmerne. Høj faglighed og troværdighed bliver foreningen rost for, men der er rum til forbedring og nye indsatser.

Hvordan skaber DP værdi for dig? Det er spørgsmålet, der blev sendt ud i juni måned til alle medlemmer. Formålet er at blive klogere på, hvad medlemmerne ønsker, og hvad vi skal prioritere i denne generalforsamlingsperiode, der løber frem til marts 2024.

Garant for faglighed og samfundsdebat

Medlemmerne vurderer overordnet set, at DP er en troværdig, pålidelig fagforening og en garant for faglighed og psykologernes stemme i samfundsdebatten.

Plads til forbedringer

Dog savner medlemmerne, at DP skal blive bedre på 3 hovedområder:

  • Er bedre til at arbejde for rammebetingelserne for psykologernes arbejde
  • Giver kontant og økonomisk værdi af medlemskabet
  • Har tilbud som tilgodeser alle de mange faglige grene og arbejdsfelter, som psykologerne findes i.

DP’s bestyrelse er allerede i gang med at handle på medlemmernes ønsker, og vi arbejder hele tiden for endnu højere medlemstilfredshed. Du kan følge med i arbejdet både her på dp.dk og på DP’s sociale medier og i nyhedsbrevet.

Medlemsundersøgelse 2022

2564 medlemmer besvarede i juni måned medlemssurvey 2022 med overskriften: Hvordan skaber DP værdi for medlemmerne?

I sekretariatet er vi glade for den flotte svarprocent, og blandt deltagerne blev der trukket lod om et todageskursus. Vinderen har fået direkte besked.