Nye systemer i DP

Vi udskifter alle systemer for at sikre fremtidens behov for medlemskommunikation og sikker opbevaring af data om dig som medlem. Her får du overblik over, hvad det betyder for dig, og du finder vejledninger til at opdatere information om dig og dine brug af services i DP.

Her finder du vejledninger og oplysninger om it-omlægningen i DP. Der kommer flere vejledninger løbende og nye informationer, der kan have betydning for dig og dit medlemskab.

Mit DP og kursuskalenderen er lukket fra 2. til og med 8. december

Vi glæder os til at åbne nye selvbetjeningsløsninger til jer igen.

Vi skifter alle systemer

Vi skifter medlemssystem, kursussystem og sagsbehandlingssystem. Se tidsplanen her. Vi håber, du har tålmodighed, mens vi vænner dig til noget nyt.

Hvorfor er det vigtigt?

Opdatér dit specialistoverblik nu

Den digitale selvbetjeningsløsning er midlertidigt lukket fra 2. december 2022 og frem til 1. februar 2023. Det er derfor en god idé at opdatere nu.

Hvad sker der i perioden?

Download dine dokumenter fra MitDP

Har du gemt dokumenter på din profil, skal du downloade dem inden 2. december og selv gemme dem til fremtidig brug.

Se en vejledning

Nyt brugernavn på MitDP

Når Mit DP genåbner i begyndelsen af december, vil du ikke længere kunne bruge dit medlemsnummer/CPR-nummer som brugernavn, når du logger på selvbetjeningen.

Sådan finder du det nye brugernavn

Mentorprogram er på stand by

Det er desværre ikke muligt at indgå i et nyt mentorforløb, mens vi skifter systemer. Er du allerede i gang, har systemskifte ingen betydning for dig.

Se, hvad det betyder

Tjek dine oplysninger!

Det er en god idé at tjekke de oplysninger, vi har om dig. Både før og efter, vi har skiftet systemer. Er alting korrekt? Er du tilknyttet den rigtige sektor og arbejdsplads?

Login i MitDP