Status over udviklingen af det digitale specialistoverblik

Publiceret 07.09.2023 Af Kursus & Uddannelse

Det digitale specialistoverblik kan i store træk det meste på nuværende tidspunkt. Der er dog også enkelte betydelige mangler, som vi arbejder benhårdt på at få på plads.

Siden marts 2023 har alle eksterne kursusudbydere kunne anmode om forhåndsgodkendelse af kurser til specialistuddannelserne. De eksterne kursusudbydere kan også registrere din kursusdeltagelse efter endt kursus. Det betyder, at du som medlem af Dansk Psykolog Forening kan få din kursusdeltagelse direkte ind i overblikket. For at dette kan lade sig gøre, skal du huske at oplyse en unik e-mail adresse til din kursusudbyder, som også er registreret på Mit DP. Det vil typisk være din private e- mail adresse. Skulle det vise sig, at du har deltaget på et kursus, som ikke fremgår af dit overblik, kan du altid anmode om godkendelse af din kursusdeltagelse via specialistoverblikket, hvor du blot følger den konkrete vejledning.

Alle basale funktioner fungerer, så du i dag kan indsende anmodninger om godkendelse af praksis, supervision og kursusdeltagelse. Sekretariatet har adgang til at se detaljer i dine anmodninger, herunder vedhæftede filer. Men, du kan desværre ikke se dem selv. Ligesom du heller ikke kan slette eller rette i eventuelle fejlregistreringer. Vi arbejder på at udvikle dette i en fremtidig version.

Hvis du er klar til godkendelse, skal du blot sende en mail til specialistuddannelser@dp.dk. Så sætter vi dig i kø til sagsbehandling. Grundet overgangsordningen kombineret med ekstra opgaver i forbindelse med it-udviklingen, er der desværre forlænget sagsbehandlingstid i denne periode, men vi gør alt, hvad vi kan. Din godkendelse dateres til den dato, hvor vi har modtaget de sidste dokumenter i forbindelse med din ansøgning.

Har du ikke været inde på dit digitale specialistoverblik før, så finder du det i Mit DP under menupunktet ‘Specialistoverblik’. Se eventuelt også vores korte Guide til specialistoverblikket

Du kan altid kontakte os via specialistuddannelser@dp.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.