Topmøde – 10-års plan for psykiatrien nu!

Publiceret 13.09.2022 Af nyhedsredaktionen

Der er bred enighed blandt psykiatriens patienter og brugere samt organisationer på området om, at der er et massivt behov for et løft af den samlede psykiatri. Men den politiske handling og prioritering udebliver fortsat.

Derfor er Dansk Psykolog Forening gået sammen med Lægeforeningen, KL og Danske Regioner om at afholde et topmøde med fokus på at få realiseret den fulde 10-års plan for mental sundhed og en styrket indsats til mennesker med psykiske lidelser.

På topmødet sætter vi fokus på de store udfordringer som både patienter, brugere, pårørende og medarbejdere møder hver dag i en alt for presset psykiatri.

Gennem talks med patienter, brugere og fagfolk, oplæg fra eksperter og styrelser, og debat mellem de ansvarlige politikere på området, kommer vi hele vejen rundt om de mange udfordringer, som en 10-års plan skal være med til at løfte.

Topmødet afholdes fredag den 23. september 2022 kl. 8.30 – 13.00.

Der er fuldt booket ift. fysiske pladser, men du kan deltage virtuelt i tidsrummet 9.00-12.30. Ved virtuel deltagelse tilsendes et link til live-streamen dagen inden topmødet til den tilmeldte mailadresse.

Deltag i live-streaming fredag 23. september kl. 8.30