Velbesøgt Psykologifestival 2023 runder 100 psykologfaglige oplæg

Publiceret 12.10.2023 Af nyhedsredaktionen

Flere end 100 oplæg om psykologfaglige emner på 3 dage rundt om i landet, opsummerer en veloverstået Psykologifestival 2023, der er arrangeret med medlemmerne af Dansk Psykolog Forening.

Mange psykologfaglige oplæg

9., 10. og 11. oktober 2023 har psykologer i hele landet delt ud af deres viden til Psykologifestival 2023. Festivalen er arrangeret af DP og handlede om at udbrede psykologien og psykologers viden endnu mere til gavn for samfundet ved, at en række psykologer tilbød et gratis oplæg om et selvvalgt emne i deres lokalområde.

Mange medlemmer tilbød at holde deres oplæg og promoverede muligheden i deres lokalområde. Det resulterede i over 100 oplæg, der afspejler bredden og alsidigheden i psykologien.

Dea Franck, som er autoriseret psykolog og ekspert i høj begavelse hos børn, unge og vokse. Hun holdt under Psykologifestivalen et oplæg om højtbegavede børn på skolen Bifrost i Roskilde – i 4 klasses klasselokale.

Fra gaming til parforhold

Oplæggene har været mange og mangfoldige; alt fra mental sundhed, sportspsykologi, klimafølelser og angst til arbejdsglæde, parforhold, gaming, forebyggelse af stress og meget mere.

Psykologernes oplæg eller workshops er blevet holdt på fx lærerværelser, gymnasier, børnehaver, arbejdspladser, sportsklubber, foreninger, private hjem og har været næsten lige så forskellige som emnerne.

Psykolog Mads Krarup holdt et oplæg under Psykologifestivalen om, hvordan man kommunikerer med mennesker, man har det stramt med på Via University College i Horsens.