Psykologfagligt netværk for dyreassisterede interventioner

Velkommen til Psykologfagligt netværk for dyreassisterede interventioners side. Her på siden kan du se styrelsen, referater fra møder og aktuelle arrangementer og kurser arrangeret af sektionen.

Brugen af dyreassisterede interventioner inden for forskellige faggrupper er i rivende udvikling både i Danmark og udlandet. Psykologer rundt om i landet arbejder allerede i større eller mindre omfang med brugen af dyreassisterede interventioner, men vores kendskab til hinanden er ikke særlig stort.

Vi ønsker med dette netværk at styrke psykologens rolle i denne udvikling samt bidrage til vidensdeling og erfaringsudveksling.

Netværket er for psykologer, der interesserer sig for og/eller arbejder med Dyreassisterede Interventioner eller øvrige menneske-dyr interaktioner, hvor psykologfaglighed kan spille en betydelig rolle. Studerende (stud.psych.) kan være associerede medlemmer af netværket.

Vi forventer af afholde ca. 1-2 arrangementer årligt, med oplæg og workshops.

Arrangementer i selskabet

Medlemmer i styrelsen


Formand
Rikke Laurent Lund Adamsen
rikke@dyrelykkegaard.dk
+4521472731

Næstformand
Tia Gitte Bondesen Hansen
tike@energipost.dk

Kasserer
Mette Fonsø
mettefonsoe@protonmail.com
+4529880204

Styrelsesmedlem
Michael Fürst
mfyrst@hotmail.com
+4523424053

Styrelsesmedlem
Inge Emilie Schoug Larsen
inge@schoug.dk
+4551204802

Indmeldelse i et selskab/netværk

Du indmelder dig igennem Mit DP unden fanen “Min Profil”. Her er et afsnit, der hedder “Indmeldelse i selskaber og netværk”, hvor du sætter flueben ud for det selskab/netværk, du gerne vil være medlem af.