Kommunikation til dine medlemmer

Har du arrangeret et spændende kursus, fagligt arrangement eller skal der afholdes en generalforsamling i dit netværk, er det selvfølgelig vigtigt, at du kan komme i kontakt med dine medlemmer. Her finder du information om, hvordan du kommunikerer til dine medlemmer.

Send e-mails til dine medlemmer

Har du arrangeret et fagligt arrangement, eller skal du have en besked ud til dine medlemmer, kan du gøre det igennem Mit DP. Her kan styrelsesmedlemmer i et netværk sende direkte mails med beskeder eller arrangementer til alle medlemmer i netværket. I e-mails er det muligt at vedhæfte dokumenter med fx arrangementsbeskrivelser eller indkaldelser. Du kan også sende e-mails med beskeder til kun styrelsesmedlemmer i netværket.

Se en vejledning til, hvordan du benytter udsendelsesfunktionen

GDPR

Er du i tvivl om, hvad du må sende ud til dine medlemmer?

En af netværkets kerneaktiviteter er at arrangere og afholde arrangementer, derfor må du sende mails med kurser og arrangementer ud, som ikke indeholder reklame for anden part/kommerciel annoncering til ALLE dine medlemmer. Indeholder din mail reklame for anden part/kommerciel annoncering, må du kun sende den til de af dine medlemmer, som har afgivet samtykke til at modtage markedsføring hertil.

Et eksempel på annoncering for anden part, kan være et kursus, som udbydes af en kursusvirksomhed. Har du igennem dit netværk selv arrangeret et kursus og booket oplægsholder, er det ikke reklame for anden part. Det afgørende for at du må sende kommunikation til alle dine medlemmer er, at kurset arrangeres af dit netværk og ikke af anden part.

Annoncering af kurser og arrangementer i magasinet P

Du har mulighed for gratis at reklamere for faglige arrangementer, generalforsamling og årsmøde i magasinet P. Størrelsen på en annonce i magasinet P afhænger af hvor mange annoncer, der er indsendt, men du kan som udgangspunkt regne med en kvartsides annonce.

Har du en annonce, du gerne vil have med i magasinet, skal du sende en mail med indholdet til netvaerk@dp.dk.

Se udgivelsesplan og frister for magasinet P