Kommunikation til dine medlemmer

Har du arrangeret et spændende kursus, fagligt arrangement eller skal der afholdes en generalforsamling i dit netværk, er det selvfølgelig vigtigt, at du kan komme i kontakt med dine medlemmer. Her finder du information om, hvordan du kommunikerer til dine medlemmer.

Netværk på dp.dk

Alle DP’s netværk har hver en side på dp.dk, hvor du kan se styrelsesmedlemmer, aktuelle arrangementer, vedtægter og referater. Det er styrelsen i netværkets ansvar, at enhedens hjemmeside er opdateret med korrekte og aktuelle oplysninger. Det er derfor en rigtig god idé at udpege en webansvarlig i netværkets styrelse. Den webansvarlige sender arrangementer og opdateringer til Michelle Lagergaard på mil@dp.dk, som opdaterer hjemmesiden.

Se alle netværkssiderne på dp.dk

Send mails til dine medlemmer

Har du arrangeret et fagligt arrangement, eller skal du have en besked ud til dine medlemmer, kan du gøre det igennem Mit DP. Her kan styrelsesmedlemmer (formand, næstformand, kasserer og sekretær) i et netværk sende direkte mails med beskeder eller arrangementer til alle medlemmer i netværket. I mails er det muligt at vedhæfte dokumenter med fx arrangementsbeskrivelser eller indkaldelser. Du kan også sende mails med beskeder til kun styrelsesmedlemmer i netværket.

Se en vejledning til, hvordan du benytter udsendelsesfunktionen

GDPR

Er du i tvivl om, hvad du må sende ud til dine medlemmer?

En af netværkets kerneaktiviteter er at arrangere og afholde arrangementer, derfor må du sende mails med kurser og arrangementer ud, som ikke indeholder reklame for anden part/kommerciel annoncering til ALLE dine medlemmer. Indeholder din mail reklame for anden part/kommerciel annoncering, må du kun sende den til de af dine medlemmer, som har afgivet samtykke til at modtage markedsføring hertil.

Et eksempel på annoncering for anden part, kan være et kursus, som udbydes af en kursusvirksomhed. Har du igennem dit netværk selv arrangeret et kursus og booket oplægsholder, er det ikke reklame for anden part. Det afgørende for at du må sende kommunikation til alle dine medlemmer er, at kurset arrangeres af dit netværk og ikke af anden part.

Annoncering af kurser og arrangementer i magasinet P

Du har mulighed for gratis at reklamere for faglige arrangementer, generalforsamling og årsmøde i magasinet P. Størrelsen på en annonce i magasinet P afhænger af hvor mange annoncer, der er indsendt, men du kan som udgangspunkt regne med en kvartsides annonce.

Har du en annonce, du gerne vil have med i magasinet, skal du sende en mail med indholdet til Michelle Lagergaard på mil@dp.dk.

Se udgivelsesplan og frister for magasinet P

Annoncering af kurser og arrangementer i DP's kursuskalender

Du har mulighed for at få faglige arrangementer, generalforsamling, årsmøde og lignende annonceret i DP’s kursuskalender. Her vil alle have mulighed for at gå ind at se og søge på arrangementet. Udfyld alt information om arrangementet i formularen herunder, og så bliver det lagt i kalenderen hurtigst muligt.

Arrangement i DP’s kursuskalender

 

  Hvem er kontaktperson

  Hvad er din e-mail?

  Arrangementsnavn

  Hvilken type arrangement er det?

  Hvem er arrangør?

  Hvor afholdes arrangementet?

  Hvilke(n) dato(er) afholdes arrangementet?

  Hvordan tilmelder man sig?

  Hvem kan tilmelde sig?

  Hvad er tilmeldingsfristen?

  Hvad er max deltagerantal?

  Hvad er prisen eksklusiv moms?

  Indsæt arrangementsbeskrivelse

  Har du spørgsmål eller kommentarer til dit arrangement, er du velkommen til at sende en mail til Michelle Lagergaard på mil@dp.dk.

  Gå til DP’s kursuskalender