Magasinet P, Nr. 08 / 2019
Magasinet P, Nr. 08 / 2019
Artikler: "Personlighed hænger sammen med både studievalg og karakterer", "Fornuftens forkæmper", "Er børn og unge med i et gamingeksperiment?", "EMOTIONSFOKUSERET KORTTIDSTERAPI ER EN AF DE MEST OMKOSTNINGSEFFEKTIVE METODER, VI HAR", "ET ÆNDRET MENTALT KLIMA", "Fremtiden har brug for psykologien"
Magasinet P, Nr. 07 / 2019
Magasinet P, Nr. 07 / 2019
Artikler: "Ny regering", "PSYKOLOGI KLODEN RUNDT", "Kropslige aspekter af det tidlige mor-barn samspil", "EFTERVEER AF ET FOLKEDRAB", "NÅR DEPRESSIONER SKADER HJERNEN", "PSYKOLOGEN I LOMMEN"
Magasinet P, Nr. 06 / 2019
Magasinet P, Nr. 06 / 2019
Artikler: "Vi kan blive bedre til at forebygge, at nogle børn bliver ramt af psykiske lidelser, margi", "AMERIKANSKE PSYKOLOGER LÆGGER ARM MED TRADITIONELLE OPFATTELSER AF MASKULINITET", "De griber børnene, der falder mellem to stole", "PH.D.-STAFET", "Magtfulde ord", "AT LEDE MED KÆRLIGHED OG KRITIK I DEN PERSONLIGE BAGAGE"
Magasinet P, Nr. 05 / 2019
Magasinet P, Nr. 05 / 2019
Artikler: "Børnene på Sjælsmark", "Hos os er behandling et spørgsmål om at undersøge, hvad der egentlig udfordrer barnet", "PSYKOLOGENS MAGTFULDE RUM", "Når sorg bliver et fængsel", "Generation Z — overlegen og sårbar", "Arbejdsrelateret psykisk lidelse på arbejdspladsen og i arbejdsskadesystemet"
Magasinet P, Nr. 04 / 2019
Magasinet P, Nr. 04 / 2019
Artikler: "PSYKISK SUNDHED PÅ VALG", "Fagkronik: En straffesag, der angår os alle", "Meget af det bunder i manglende viden", "Internetbaseret behandling af unge med angstlidelser", "Sundhed på valg", "En simulator for livet"
Magasinet P, Nr. 03 / 2019
Magasinet P, Nr. 03 / 2019
Artikler: "LØSNINGEN ER PROBLEMET", "Man er mere velanset heroppe", "ET EVIGT STIGMA", "Om at betale for noget usynligt", "PH.D.-STAFET", "På rette hylde"
Magasinet P, Nr. 02 / 2019
Magasinet P, Nr. 02 / 2019
Artikler: "Svært, men nært", "PH.D.-STAFET", "Det er hårdt arbejde at være diabetespatient", "Cubas mentale mirakel", "Vindue til menneskesindet"
Magasinet P, Nr. 01 / 2019
Magasinet P, Nr. 01 / 2019
Artikler: "Redigeret viden", "Boligområder øger psykiske lidelser hos mænd", "Vi har gode samtaler om patienterne, og især i de komplicerede sager er det givende", "Sammen om patienten", "PSYKOSOCIALE INTERVENTIONER EFTER NATURKATASTROFER"
Magasinet P, Nr. 12 / 2018
Magasinet P, Nr. 12 / 2018
Artikler: "Voksne med angstlidelser — emotionsregulering, opmærksomhedskontrol og tilknytning", "Den norske løsning", "Brev til en terrorist", "Hvad vi kan lære af Norge", "Søren Kierkegaard var den første tredjegenerations coach", "Fremtidens bæredygtige byer ligger i psykologisk hjerteland"
Magasinet P, Nr. 11 / 2018
Magasinet P, Nr. 11 / 2018
Artikler: "PH.D.-STAFET", "Psyken har indtaget Christiansborg", "PSYKOLOGI KLODEN RUNDT", "Hjælp til Sophie", "Vi har ikke råd til børnefattigdom", "At tale om det ubærlige"
Magasinet P, Nr. 10 / 2018
Magasinet P, Nr. 10 / 2018
Artikler: "På vej mod en bedre psykiatri", "P-LISTEN PSYKIATRIEN I TAL", "PH.D.-STAFET", "HARD WIRED I HJERNEN", "God retspsykiatri er datadreven", "MODERNE DIPLOMATI RIMER PÅ PSYKOLOGI", "Politikerne overser ældre, der har det psykisk dårligt"
Magasinet P, Nr. 09 / 2018
Magasinet P, Nr. 09 / 2018
Artikler: "Om krokodiller. Og om at redde Freud", "En kunstig verden", "Er fremtidens psykiatri genbaseret?", "PH.D.-STAFET", "Psykologerne i det nære sundhedsvæsen", "Smerter er en af de mest underbehandlede følger af kræft - behandling"

Fra Psykolog Nyt til P

Her kan du se de seneste 12 numre af Dansk Psykolog Forenings blad – det tidligere medlemsblad Psykolog Nyt, som udkom for sidste gang i juni 2015, og det nye blad P – Psykologernes fagmagasin, der udkom første gang i august 2015.

Fagmagasinet udkommer 12 gange om året og rummer artikler, der dækker tre overordnede stofområder: Psykologi og samfund, Psykologi – viden og fag, Psykologi – job og karriere.

Kontakt

P – Psykologernes fagmagasin
Stockholmsgade 27
2100 København Ø
E-mail: p-magasin@dp.dk
Tlf.: 35 25 97 12

TILMELD DIG P’S NYHEDSBREV

Få besked i din indbakke, når et nyt nummer af P – psykologernes fagmagasin udkommer. Tilmeld dig herunder. Nyhedsbrevet udsendes ca. 12 gange om året.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle Psykolog Nyts artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge