Magasinet P, Nr. 06 / 2019
Magasinet P, Nr. 06 / 2019
Artikler: "Magtfulde ord", "PH.D.-STAFET", "De griber børnene, der falder mellem to stole", "AMERIKANSKE PSYKOLOGER LÆGGER ARM MED TRADITIONELLE OPFATTELSER AF MASKULINITET", "Vi kan blive bedre til at forebygge, at nogle børn bliver ramt af psykiske lidelser, margi", "AT LEDE MED KÆRLIGHED OG KRITIK I DEN PERSONLIGE BAGAGE"
Magasinet P, Nr. 05 / 2019
Magasinet P, Nr. 05 / 2019
Artikler: "Generation Z — overlegen og sårbar", "Arbejdsrelateret psykisk lidelse på arbejdspladsen og i arbejdsskadesystemet", "Når sorg bliver et fængsel", "PSYKOLOGENS MAGTFULDE RUM", "Hos os er behandling et spørgsmål om at undersøge, hvad der egentlig udfordrer barnet", "Børnene på Sjælsmark"
Magasinet P, Nr. 04 / 2019
Magasinet P, Nr. 04 / 2019
Artikler: "Meget af det bunder i manglende viden", "Internetbaseret behandling af unge med angstlidelser", "Fagkronik: En straffesag, der angår os alle", "PSYKISK SUNDHED PÅ VALG", "En simulator for livet", "Sundhed på valg"
Magasinet P, Nr. 03 / 2019
Magasinet P, Nr. 03 / 2019
Artikler: "LØSNINGEN ER PROBLEMET", "På rette hylde", "PH.D.-STAFET", "Om at betale for noget usynligt", "Man er mere velanset heroppe", "ET EVIGT STIGMA"
Magasinet P, Nr. 02 / 2019
Magasinet P, Nr. 02 / 2019
Artikler: "Svært, men nært", "Cubas mentale mirakel", "Det er hårdt arbejde at være diabetespatient", "PH.D.-STAFET", "Vindue til menneskesindet"
Magasinet P, Nr. 01 / 2019
Magasinet P, Nr. 01 / 2019
Artikler: "Sammen om patienten", "Redigeret viden", "Boligområder øger psykiske lidelser hos mænd", "PSYKOSOCIALE INTERVENTIONER EFTER NATURKATASTROFER", "Vi har gode samtaler om patienterne, og især i de komplicerede sager er det givende"
Magasinet P, Nr. 12 / 2018
Magasinet P, Nr. 12 / 2018
Artikler: "Brev til en terrorist", "Søren Kierkegaard var den første tredjegenerations coach", "Fremtidens bæredygtige byer ligger i psykologisk hjerteland", "Hvad vi kan lære af Norge", "Voksne med angstlidelser — emotionsregulering, opmærksomhedskontrol og tilknytning", "Den norske løsning"
Magasinet P, Nr. 11 / 2018
Magasinet P, Nr. 11 / 2018
Artikler: "Hjælp til Sophie", "At tale om det ubærlige", "Vi har ikke råd til børnefattigdom", "Psyken har indtaget Christiansborg", "PH.D.-STAFET", "PSYKOLOGI KLODEN RUNDT"
Magasinet P, Nr. 10 / 2018
Magasinet P, Nr. 10 / 2018
Artikler: "På vej mod en bedre psykiatri", "MODERNE DIPLOMATI RIMER PÅ PSYKOLOGI", "HARD WIRED I HJERNEN", "Politikerne overser ældre, der har det psykisk dårligt", "God retspsykiatri er datadreven", "PH.D.-STAFET", "P-LISTEN PSYKIATRIEN I TAL"
Magasinet P, Nr. 09 / 2018
Magasinet P, Nr. 09 / 2018
Artikler: "En kunstig verden", "Om krokodiller. Og om at redde Freud", "Er fremtidens psykiatri genbaseret?", "PH.D.-STAFET", "Psykologerne i det nære sundhedsvæsen", "Smerter er en af de mest underbehandlede følger af kræft - behandling"
Magasinet P, Nr. 08 / 2018
Magasinet P, Nr. 08 / 2018
Artikler: "Yaloms sidste bog", "Sundheds styrelsen om smerte behandling: Ud med medicin – ind med terapi", "Trædesten til forandring", "PH.D.-STAFET", "Min helt", "6 TED-psykologer, verden lytter til"
Magasinet P, Nr. 07 / 2018
Magasinet P, Nr. 07 / 2018
Artikler: "Placebo er hjernens apotek", "I drømme kommer videnskaben til kort", "En attraktiv diagnose", "Vores vigtigste samtale", "Digital distraktion", "Min helt"

Fra Psykolog Nyt til P

Her kan du se de seneste 12 numre af Dansk Psykolog Forenings blad – det tidligere medlemsblad Psykolog Nyt, som udkom for sidste gang i juni 2015, og det nye blad P – Psykologernes fagmagasin, der udkom første gang i august 2015.

Fagmagasinet udkommer 12 gange om året og rummer artikler, der dækker tre overordnede stofområder: Psykologi og samfund, Psykologi – viden og fag, Psykologi – job og karriere.

Kontakt

P – Psykologernes fagmagasin
Stockholmsgade 27
2100 København Ø
E-mail: p-magasin@dp.dk
Tlf.: 35 25 97 12

TILMELD DIG P’S NYHEDSBREV

Få besked i din indbakke, når et nyt nummer af P – psykologernes fagmagasin udkommer. Tilmeld dig herunder. Nyhedsbrevet udsendes ca. 12 gange om året.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle Psykolog Nyts artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge