Magasinet P, Nr. 12 / 2018
Magasinet P, Nr. 12 / 2018
Artikler: "Voksne med angstlidelser — emotionsregulering, opmærksomhedskontrol og tilknytning", "Brev til en terrorist", "Den norske løsning", "Fremtidens bæredygtige byer ligger i psykologisk hjerteland", "Søren Kierkegaard var den første tredjegenerations coach", "Hvad vi kan lære af Norge"
Magasinet P, Nr. 11 / 2018
Magasinet P, Nr. 11 / 2018
Artikler: "PH.D.-STAFET", "At tale om det ubærlige", "Psyken har indtaget Christiansborg", "PSYKOLOGI KLODEN RUNDT", "Hjælp til Sophie", "Vi har ikke råd til børnefattigdom"
Magasinet P, Nr. 10 / 2018
Magasinet P, Nr. 10 / 2018
Artikler: "HARD WIRED I HJERNEN", "P-LISTEN PSYKIATRIEN I TAL", "Politikerne overser ældre, der har det psykisk dårligt", "MODERNE DIPLOMATI RIMER PÅ PSYKOLOGI", "PH.D.-STAFET", "På vej mod en bedre psykiatri", "God retspsykiatri er datadreven"
Magasinet P, Nr. 09 / 2018
Magasinet P, Nr. 09 / 2018
Artikler: "Smerter er en af de mest underbehandlede følger af kræft - behandling", "PH.D.-STAFET", "Psykologerne i det nære sundhedsvæsen", "En kunstig verden", "Er fremtidens psykiatri genbaseret?", "Om krokodiller. Og om at redde Freud"
Magasinet P, Nr. 08 / 2018
Magasinet P, Nr. 08 / 2018
Artikler: "Min helt", "Sundheds styrelsen om smerte behandling: Ud med medicin – ind med terapi", "Yaloms sidste bog", "6 TED-psykologer, verden lytter til", "PH.D.-STAFET", "Trædesten til forandring"
Magasinet P, Nr. 07 / 2018
Magasinet P, Nr. 07 / 2018
Artikler: "Vores vigtigste samtale", "Min helt", "Digital distraktion", "En attraktiv diagnose", "Placebo er hjernens apotek", "I drømme kommer videnskaben til kort"
Magasinet P, Nr. 06 / 2018
Magasinet P, Nr. 06 / 2018
Artikler: "Fortællinger om og konstruktioner af børn i socialt myndighedsarbejde", "Regnestykker", "I balance med firedages arbejdsuge?", "”Det kan ødelægge dit liv, hvis du bliver hånet af din partner gennem et langt samliv”", "Diagnoseoprøret ulmer", "Klippe og klistre i fortiden"
Magasinet P, Nr. 05 / 2018
Magasinet P, Nr. 05 / 2018
Artikler: "Vi må ikke teknokratisere terapi", "Nu kommer den nye diagnosemanual", "Tabuet på toppen", "Min helt", "Depression i en diagnosekultur", "Solidaritetens sejr"
Magasinet P, Nr. 04 / 2018
Magasinet P, Nr. 04 / 2018
Artikler: "Mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBKT) kan reducere smerter efter brystkræftbehandling", "Hvis der ikke er kærlighed på en arbejdsplads, så har man et problem", "BAG OM AUTISME", "”ENS LIV SLUTTER HER”", "Etisk data"
Magasinet P, Nr. 03 / 2018
Magasinet P, Nr. 03 / 2018
Artikler: "MIN HELT", "Det øger risikoen for at dø, når man tager psykofarmaka", "Kan man skabe en genvej til fortiden hos personer med Alzheimers sygdom?", "Vi kæmper for det gode samfund", "Flere og flere børn kommer ikke i skole på grund af angst", "RAMT AF JERUSALEM"
Magasinet P, Nr. 02 / 2018
Magasinet P, Nr. 02 / 2018
Artikler: "SÅ TAL DOG OM SEX", "Troværdig viden", "Apps og smartphonedata er den nye medicin", "Livet behøver ikke være en nedadgående kurve, hvor vi bare venter på, at det hele er slut ", "MIN HELT", "Forskere vil konvertere tech til terapi", "Meget mere gaming tak"
Magasinet P, Nr. 01 / 2018
Magasinet P, Nr. 01 / 2018
Artikler: "Vi supplerer hinandens viden, og det er livsvigtigt for patienterne", "Psykoanalyse på Wall Street", "Hvad der venter os", "Anmeldt voldtægt — en unik forbrydelse kræver et unikt svar", "EFTER ISLAMISK STAT", "DET KEDELIGT KORREKTE SÆLGER IKKE AVISER", "Forsoning med fortiden"

Fra Psykolog Nyt til P

Her kan du se de seneste 12 numre af Dansk Psykolog Forenings blad – det tidligere medlemsblad Psykolog Nyt, som udkom for sidste gang i juni 2015, og det nye blad P – Psykologernes fagmagasin, der udkom første gang i august 2015.

Fagmagasinet udkommer 12 gange om året og rummer artikler, der dækker tre overordnede stofområder: Psykologi og samfund, Psykologi – viden og fag, Psykologi – job og karriere.

Kontakt

P – Psykologernes fagmagasin
Stockholmsgade 27
2100 København Ø
E-mail: p-magasin@dp.dk
Tlf.: 35 25 97 12

TILMELD DIG P’S NYHEDSBREV

Få besked i din indbakke, når et nyt nummer af P – psykologernes fagmagasin udkommer. Tilmeld dig herunder. Nyhedsbrevet udsendes ca. 12 gange om året.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle Psykolog Nyts artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge