Magasinet P, Nr. 01 / 2019
Magasinet P, Nr. 01 / 2019
Artikler: "PSYKOSOCIALE INTERVENTIONER EFTER NATURKATASTROFER", "Boligområder øger psykiske lidelser hos mænd", "Vi har gode samtaler om patienterne, og især i de komplicerede sager er det givende", "Sammen om patienten", "Redigeret viden"
Magasinet P, Nr. 12 / 2018
Magasinet P, Nr. 12 / 2018
Artikler: "Hvad vi kan lære af Norge", "Voksne med angstlidelser — emotionsregulering, opmærksomhedskontrol og tilknytning", "Brev til en terrorist", "Den norske løsning", "Fremtidens bæredygtige byer ligger i psykologisk hjerteland", "Søren Kierkegaard var den første tredjegenerations coach"
Magasinet P, Nr. 11 / 2018
Magasinet P, Nr. 11 / 2018
Artikler: "PH.D.-STAFET", "At tale om det ubærlige", "Psyken har indtaget Christiansborg", "Vi har ikke råd til børnefattigdom", "Hjælp til Sophie", "PSYKOLOGI KLODEN RUNDT"
Magasinet P, Nr. 10 / 2018
Magasinet P, Nr. 10 / 2018
Artikler: "PH.D.-STAFET", "God retspsykiatri er datadreven", "På vej mod en bedre psykiatri", "MODERNE DIPLOMATI RIMER PÅ PSYKOLOGI", "Politikerne overser ældre, der har det psykisk dårligt", "P-LISTEN PSYKIATRIEN I TAL", "HARD WIRED I HJERNEN"
Magasinet P, Nr. 09 / 2018
Magasinet P, Nr. 09 / 2018
Artikler: "En kunstig verden", "Om krokodiller. Og om at redde Freud", "Er fremtidens psykiatri genbaseret?", "PH.D.-STAFET", "Psykologerne i det nære sundhedsvæsen", "Smerter er en af de mest underbehandlede følger af kræft - behandling"
Magasinet P, Nr. 08 / 2018
Magasinet P, Nr. 08 / 2018
Artikler: "Trædesten til forandring", "PH.D.-STAFET", "Sundheds styrelsen om smerte behandling: Ud med medicin – ind med terapi", "Yaloms sidste bog", "6 TED-psykologer, verden lytter til", "Min helt"
Magasinet P, Nr. 07 / 2018
Magasinet P, Nr. 07 / 2018
Artikler: "Min helt", "Vores vigtigste samtale", "Digital distraktion", "En attraktiv diagnose", "I drømme kommer videnskaben til kort", "Placebo er hjernens apotek"
Magasinet P, Nr. 06 / 2018
Magasinet P, Nr. 06 / 2018
Artikler: "Diagnoseoprøret ulmer", "”Det kan ødelægge dit liv, hvis du bliver hånet af din partner gennem et langt samliv”", "Klippe og klistre i fortiden", "Fortællinger om og konstruktioner af børn i socialt myndighedsarbejde", "I balance med firedages arbejdsuge?", "Regnestykker"
Magasinet P, Nr. 05 / 2018
Magasinet P, Nr. 05 / 2018
Artikler: "Depression i en diagnosekultur", "Vi må ikke teknokratisere terapi", "Nu kommer den nye diagnosemanual", "Solidaritetens sejr", "Min helt", "Tabuet på toppen"
Magasinet P, Nr. 04 / 2018
Magasinet P, Nr. 04 / 2018
Artikler: "”ENS LIV SLUTTER HER”", "Etisk data", "Mindfulness-baseret kognitiv terapi (MBKT) kan reducere smerter efter brystkræftbehandling", "Hvis der ikke er kærlighed på en arbejdsplads, så har man et problem", "BAG OM AUTISME"
Magasinet P, Nr. 03 / 2018
Magasinet P, Nr. 03 / 2018
Artikler: "Flere og flere børn kommer ikke i skole på grund af angst", "Det øger risikoen for at dø, når man tager psykofarmaka", "MIN HELT", "RAMT AF JERUSALEM", "Vi kæmper for det gode samfund", "Kan man skabe en genvej til fortiden hos personer med Alzheimers sygdom?"
Magasinet P, Nr. 02 / 2018
Magasinet P, Nr. 02 / 2018
Artikler: "Livet behøver ikke være en nedadgående kurve, hvor vi bare venter på, at det hele er slut ", "Apps og smartphonedata er den nye medicin", "SÅ TAL DOG OM SEX", "Meget mere gaming tak", "Forskere vil konvertere tech til terapi", "MIN HELT", "Troværdig viden"

Fra Psykolog Nyt til P

Her kan du se de seneste 12 numre af Dansk Psykolog Forenings blad – det tidligere medlemsblad Psykolog Nyt, som udkom for sidste gang i juni 2015, og det nye blad P – Psykologernes fagmagasin, der udkom første gang i august 2015.

Fagmagasinet udkommer 12 gange om året og rummer artikler, der dækker tre overordnede stofområder: Psykologi og samfund, Psykologi – viden og fag, Psykologi – job og karriere.

Kontakt

P – Psykologernes fagmagasin
Stockholmsgade 27
2100 København Ø
E-mail: p-magasin@dp.dk
Tlf.: 35 25 97 12

TILMELD DIG P’S NYHEDSBREV

Få besked i din indbakke, når et nyt nummer af P – psykologernes fagmagasin udkommer. Tilmeld dig herunder. Nyhedsbrevet udsendes ca. 12 gange om året.

SØG I ARTIKELARKIVET

Søg i alle Psykolog Nyts artikler, ledere, anmeldelser og debatindlæg fra 1997 og frem. Teksterne hentes som pdf-filer.

NB. Der er copyright på tekster og billeder. Stoffet må derfor ikke kopieres til fx undervisning eller benyttes på egen hjemmeside, medmindre der er givet skriftlig tilladelse.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge