Samtykke til nyhedsbrev og markedsføring

Beskrivelse af hvad du som medlem af DP giver samtykke til.

Samtykke til information og markedsføring

Når du bekræfter samtykket med et ‘ja, tak’, giver du samtykke til, at Dansk Psykolog Forening (DP) må kontakte dig via elektronisk post fx mails og sms samt på brev og telefonisk. Samtykket omfatter nyheder, medlemstilbud, annoncer, stillingsopslag og invitation til arrangementer og kurser. Henvendelser kan komme fra Dansk Psykolog Forening og de sektioner, kredse selskaber og netværk, som er del DP’s organisation.

DP’s henvendelser vedrører altid DP’s egne eller samarbejdspartneres nyheder og tilbud. DP arbejder løbende på at indgå aftaler med relevante samarbejdspartnere og med at sikre gode tilbud til medlemmer, se en altid opdateret liste af DP’s samarbejdspartnere her

Anvendelse af oplysninger
DP må anvende dit samtykke til på ny at henvende sig vedr. opdateringer til dette samtykke, i forbindelse med fx nye tilbud og kontaktformer.

DP deler ikke dine oplysninger med samarbejdspartnere. Men samtykket indbefatter, at DP kan benytte oplysningerne til at målrette markedsføring af tilbud til dig. Samtykket indbefatter derfor, at DP må benytte oplysninger som fx kontaktinformation, interesser og arbejdsområder til målrettet kommunikation og markedsføring.


Tilbagetrække samtykke
Du kan til enhver tid trække dit samtykke til markedsføring tilbage. Det kan ske via DP’s selvbetjeningssite Mit DP eller ved at kontakte DP på telefon eller mail: dp@dp.dk
Tilbagetrækning af samtykke betyder, at du ikke længere vil modtage DP’s nyhedsbreve og tilbud om arrangementer og kurser, men alene modtage information, der er nødvendig for dit medlemskab.

Læs DP's privatlivspolitik