Saml dine kolleger og kom til medlemsmøde om fremtidens DP

Publiceret 31.08.2023 Af nyhedsredaktionen

Saml dine psykologkolleger og kom med til medlemsmøde, hvor vi skal drøfte, hvad I synes skal være foreningens vigtigste mærkesager de næste tre år - DP giver morgenbrødet eller lidt sødt til kaffen.

Der er gratis medlemsmøde om arbejdsprogrammet 2024-2027 både d. 28. september kl. 08.00-09.30 og d. 2. oktober fra kl. 19.00-20.30. Alle medlemmer er inviteret til at drøfte, hvordan foreningen skal prioritere og hvilke temaer og indsatser, som vi skal arbejde for de næste tre år.

Hvis du har lyst til at samle din klub ude og koble på ét af medlemsmøderne, så giver DP et tilskud på 50 kr. pr. deltager til lidt morgenbrød eller lidt aftenssnacks. Så invitér dine kolleger til en åben snak om foreningens vigtigste mærkesager og arbejdspunkter de næste tre år, mens I får en kop kaffe og lidt til ganen.

TR bedes melde tilbage senest d. 25. september, om klubben ønsker tilskud fra DP til arrangementet og antal deltagere. Skriv til Louise på llc@dp.dk.

Udlæg håndteres via Zexpense. Har du spørgsmål til dette, så kontakt gerne regnskab@dp.dk. Afregningen af arrangementet skal ske inden jul.

Husk

  • At du skal aftale med jeres leder, om I må holde klubmøde, hvis det er i arbejdstiden.
  • At indholdet af møderne er det samme så vælg det møde, som passer bedst i kalenderen.

Læs mere og tilmeld jer mødet