Styrket gennemsigtighed i specialistuddannelserne

Publiceret 21.03.2024 Af nyhedsredaktion

Specialistuddannelserne er med den fulde indfasning af Retningslinjerne fra 2020 forenklede og mere ensrettede på tværs af uddannelserne.

Læs retningslinjerne for Specialistuddannelserne

Det er nu gratis for kursusudbydere at få forhåndsgodkendt et kursus eller en uddannelse til specialistuddannelserne. Dette tiltag blev iværksat i 2021 for at sikre at så mange kurser og uddannelser som muligt forhåndsgodkendes.

Når et kursus er forhåndsgodkendt kan det komme ind i dit specialistoverblik i Mit DP via kursusudbyderens registrering eller igennem din egen registrering i specialistoverblikket. Hvis du har brug for et konkret overblik over en specifik uddannelse, kan du finde en gennemgang af den enkelte uddannelse under Specialistuddannelser. Her kan du også finde en supervisionsmatrix, du kan bruge til at holde styr på din supervision.

Specialistoverblikket er forbedret, så du i dag kan se, hvad du mangler af obligatoriske kurser. Hvis du har brug for en længere tidshorisont til at planlægge kurser, kan du finde en treårig plan for DP’s kurser i  Kursuskataloget 2024-2026.