Kreds Sønderjylland

Velkommen til Kreds Sønderjyllands side. Her på siden kan du se styrelsen, referater fra møder og aktuelle arrangementer og kurser arrangeret af kredsen.

Tilmeld dig kredsens gruppe på Facebook for at holde dig opdateret på Kreds Sønderjyllands arrangementer og andre vedkommende nyheder.

Du kan kontakte styrelsen på mail: dpsyd@dp-decentral.dk

Arrangementer i kredsen

 • Workshop v/ Anne-Mette Bloch og Dorthe Beck Frederiksen
  Onsdag den 18. januar 2023 kl. 16 – 18.30

  Kredsen indbyder til en workshop omkring anvendelse af fokuseret opmærksomhed og hypnotiske teknikker, der især kan bruges til børn og unge. Vi ved, at hypnose og hypnoterapi virker fx på funktionelle lidelser.

  I fællesskab vil vi lave små øvelser. Du vil prøve at arbejde med korte scripts, hvor du guider eller bliver guidet til at forestille dig noget fx ”trygt sted”, ”hjælpedyr”, ”skjold”.

  Psykolog Anne-Mette Bloch vil fortælle om hypnose, hvordan vi kan forstå, hvordan det virker, og hun vil sætte øvelserne med fokuseret opmærksomhed og hypnose i gang. Psykolog Dorthe Beck Frederiksen vil fortælle om tryghedssystemet og guide fokusering på vejrtrækning.

  Eneste forudsætning for deltagelse i workshoppen er, at du er nysgerrig, villig til at deltage i øvelserne og til at øve dig sammen med andre. Måske trænger du til et skub for at komme i gang med at bruge det, du allerede har lært, eller du har lyst til at høre, hvordan andre bruger hypnose. Måske er du en nysgerrig nybegynder, der vil have kendskab til mulighederne.

  Kom endelig – så kan vi inspirere hinanden.

  Anne-Mette og Dorthe er bl.a. inspireret af læge Anna Knakkergaards tilgang til anvendt hypnose. Anna Knakkergaard holdt kursus i kredsen 23.8.

  Du er velkommen til at medbringe en rullemadras, men ellers kan du lave øvelserne, mens du sidder i en stol.

  Vi glæder os til nogle spændende timer sammen.

  Praktisk info
  Kredsen er vært ved kaffe/te og en lille snack
  Sted: Lokale 2+3 i Tinglev, Borgerhuset, Tinglev Midt 2. Der er indkørsel fra Borgergade til Børn & skole / bibliotek. Du skal benytte indgangen til Biblioteket.
  Tilmelding: 10. januar på dpsyd@dp-decentral.dk

  Vel mødt – hilsen Kredsstyrelsen

Styrelsesmedlemmer i kredsen

Formand
Dorthe Beck Frederiksen

Kasserer
Kristine Mikkelsen

Medlemmer
Tove Lorenzen Fruelund

Ingrid Dircks

Laila Amir Jean Jensen

Lisbeth Kabell Nissen