Kreds Trekantområdet

Velkommen til Kreds Trekantområdets side. Her på siden kan du se styrelsen, referater fra møder og aktuelle arrangementer og kurser arrangeret af kredsen.

Kontakt kredsen på: kredsvejle@dp-decentral.dk

Styrelsesmedlemmer i kredsen

Formand
Susanne Have

Næstformand
Hans Biering Fonsbøl

Kasserer
Heidi Foldager

Styrelsesmedlem
Pia Woidemann

Styrelsesmedlem
Kenni Beltoft

Arrangementer i Kreds Trekantområdet

 • Kreds Trekantområdet har allerede nu planlagt en spædende dag i november måned omkring OCD med oplægsholder Marlene Klindt Bohni. Malene Klindt Bohni er specialist i klinisk psykologi og privatpraktiserende psykolog. Hun har tidligere arbejdet mange år på en specialiseret angst- og OCD klinik i psykiatrien og har udgivet flere artikler, kapitler og bøger om OCD.

  På temadagen gennemgås den nyeste viden om OCD, herunder de nye kriterier i ICD-11, de forskellige typer af OCD-symptomer, vedligeholdende mekanismer og årsagsfaktorer. Med udgangspunkt i denne viden gennemgås de vigtigste metoder og tilgange til behandlingen med særligt fokus på adfærdsterapeutiske elementer. På temadagen er der særligt fokus på behandling af unge med OCD, men OCD rammer stort set ens på tværs af aldersgrupper.

  Temadagen foregår i bygningen Paladspassagen i Vejle

  Tid: 3. november kl. 09-16 pris inkl. forplejning 450 kr.

  Vi glæder os til at se jer til en spændende dag.

  Uddybende invitation kommer i august.

  Venligst på Kreds Trekantområdets vegne
  Susanne Have
  Privatpraktiserende psykolog

Fyraftensmøde den 20/4

Fyraftensmødet i Kreds Trekantområdet d. 20.4.22. var en succes. Efter godt til både ganen og maven samt socialt samvær fik aftenen en både faglig og inspirerende drejning. De spændende og dygtige paneldeltagere, Jørn Nielsen, Vesla Birkbak, Rikke Damgaard, Hilda Oderkerk og Marie Heyn, kom alle med forskellige perspektiver og vægtninger på en case, og aftenen sluttede af med fælles debat, input og inspiration.