Som selvstændig psykolog har du adgang til at deltage i alle vores kurser og kan være aktiv i vores faglige netværk og decentrale enheder.

Du finder oversigt over alle vores kurser og arrangementer her.

Særligt for selvstændige: Herunder har vi samlet en liste over arrangementer, der er særligt relevante for selvstændige psykologer, både her i foreningen og hos de offentlige myndigheder.

Arrangement: Start op som selvstændig psykolog

Drømmer du om at starte som selvstændig, eller har du allerede startet virksomhed for nylig? Så deltag i Dansk Psykolog Forenings gratis medlemsarrangement om at starte op som selvstændig psykolog.

Dansk Psykolog Forening har skræddersyet et heldagsarrangement til psykologer, der drømmer om at starte selvstændig virksomhed eller allerede er i opstartsfasen.

Arrangementets titel er kort og godt “Start op som selvstændig psykolog” og skal understøtte Psykologforeningens målsætning om at klæde selvstændige psykologer på til at være stærke spillere på et liberalt marked under hastig forandring.

Dagen er tætpakket med oplæg af repræsentanter fra Psykologforeningen, vores samarbejdspartnere og erfarne selvstændige psykologer. Efter arrangementet er du bedre rustet til at starte som selvstændig psykolog.

Det næste opstartsarrangement bliver holdt i foråret 2020 og bliver snarest slået op i vores kursuskalender. Søg på ”Start op som selvstændig”. De seneste kurser blev afholdt i juni 2019. Se programmet her.

Særligt for medlemmer af selvstændige psykologers sektion

Selvstændige Psykologers Sektion holder kurser og arrangementer målrettet sektionens medlemmer. Som medlem af sektionen har du desuden mulighed for at deltage i sektionens årlige generalforsamling.

Du finder en oversigt her.

Arrangementer og tilbud om sparring for selvstændige hos offentlige myndigheder

Skat: Hos Skat kan du deltage i gratis informationsmøder og webinarer om at starte virksomhed og om regnskab og fradrag. Se Skats aktuelle informationsmøder og webinarer.

Kommuner: De fleste kommuner har en lokal erhvervsservice med gratis tilbud målrettet nye virksomheder. Det kan være individuel sparring, informationsmøder og netværk med andre selvstændige. Find tilbud i din kommune.

Regioner: Hos regionernes væksthuse kan du få gratis, uvildig, professionel problemafklaring målrettet din virksomheds behov og potentiale. Læs mere og find væksthuset i din region.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge