Afhold arrangement eller kursus på Comwell Hotels eller Sinatur Hotel & Konference med rabat

Dansk Psykolog Forening har rabataftaler med Comwell Hotels og Sinatur Hotel & Konference, hvis du vælger at afholde dit faglige arrangement eller kursus på et af stederne.

Comwell Hotels

Comwell har hoteller over hele landet tæt på den danske natur og lokale seværdigheder, og kan huse alt fra store konferencer og events til mindre møder, teambuilding og workshops. I firmaaftalen med Comwell indgår en rabat på møder og konferencer på 5-25% rabat. Denne rabat er gyldig ved minimum 10 personer. Derudover er der en fast rabat på 12% på individuelle hotelovernatninger.

Kontakt gerne kontaktperson hos Comwell Berit Juel Andersen på tlf. 27242726 eller mail ban@comwell.com for at høre mere om mulighederne og aftalen.

Se firmaaftalen med Comwell

Sinatur Hotel & Konference

Sinatur og Dansk Psykolog Forening har indgået en samarbejdsaftale, som du kan benytte til dit arrangement eller kursus. Sinatur Hotel & Konference består af seks unikke hoteller, der ligger placeret midt i den smukke danske natur med strand, skov, vandløb, søer og bakkede ådale som nærmeste naboer. Aftalen indeholder både rabat på arrangementer og hotelovernatninger.

Kontakt gerne kontaktperson hos Sinatur Emil Empacher på tlf. 28292746 eller mail empa@sinatur.dk for at høre mere om mulighederne og aftalen.

Se firmaaftalen med Sinatur Hotel & Konference

Tjek også Dansk Psykolog Forenings andre aftaler på hotelværelser med rabat under Medlemsfordele.