Forretningsudvikling

Find inspiration til forretningsudvikling i analyser, artikler, portrætter og film. Vi sætter fokus på kundeorienteret markedsføring, digital tilstedeværelse, nye ydelser, samarbejde og organisering for at hjælpe dig bedst mulig i gang med at udvikle din forretning som selvstændig.
Rapport

Markedet for psykologbistand og potentialer for selvstændige psykologer

Hent de samlede analyser for selvstændige psykologers marked og fremtidens marked for psykologbistand og mental helse. Du kan også se anbefalinger og potentialer for at udvikle forretningen.

Hent rapport

4 artikler om din forretningsudvikling

Markedet for psykologhjælp vokser over hele linjen

Antallet af selvstændige psykologer er mere end fordoblet. Ekspansionen er sket i takt med et stigende behov i befolkningen for hjælp til at tackle blandt andet angst, depression og stress.

Markedet vokser over hele linjen

Psykologernes brændende platform: Konkurrence og pres på fagligheden

De selvstændige psykologer er presset på kvalitet og økonomi af store aktører på markedet for psykologhjælp. Dansk Psykolog forening arbejder for anden periode i træk for at styrke de selvstændige psykologers forretninger.

Pres på fagligheden

Psykologerne skal udvikle deres forretninger

Skarp konkurrence stiller krav til psykologerne om at udvikle deres forretninger. De skal være agile, markedsorienterede og innovative, viser brancheanalyse fra 2018.

Psykologerne skal udvikle deres forretninger

Psykologernes faglighed spænder ben for at tænke i forretning

Ord som kunde, forretning, strategi og markedsføring klinger uskønt i ørerne på den traditionelle selvstændige kliniske psykolog og til dels også hos den selvstændige erhvervspsykolog.

Fagligheden spænder ben