Foreningen arbejder for psykologernes arbejdsforhold, psykologfagets kvalitet og etik samt for at sikre borgernes psykiske velbefindende.
Der er mange veje til gode faglige og politiske resultater. Følg foreningens arbejde i strategiske mål, faglige retningslinjer, høringssvar, ledere, holdninger, artikler, presseklip mv.

Fremtiden har brug for psykologer

"Hver dag arbejder tusinder af dygtige psykologer i hele landet med psykisk sundhed og behandling. Vi har også brug for jer, den nye generation af psykologer, til at skabe fremtidens samfund. Et [...]

Ny regering

”En ny regering skal føre en børne-, unge-, skole- og uddannelsespolitik, der gør Danmark til verdens bedste land at være barn i, som satser på uddannelse, tager livtag med den stigende psykiske [...]

Aktivt medlemskab

En kvalitativ undersøgelse af, hvad der hæmmer og fremmer det frivillige arbejde i Dansk Psykolog Forening

SØG I FAG & POLITIK ARKIVET

Søg blandt artikler, presseklip, ledere, strategiske mål, høringssvar, holdninger mv., som vi har samlet her under ‘Det arbejder vi for’.

DOKUMENTTYPER

EMNER

REGLER FOR DEBAT PÅ HJEMMESIDEN

Udvis respekt og saglighed. Der er åbent for kommentarer på mange artikler og blogs på www.dp.dk. Redaktionen følger med og fjerner upassende eller anonyme kommentarer.

Regler for kommentarer

Vi kræver, at man står ved sin kommentar med sit navn. Vi vil vide, hvem vi taler med, og vi ønsker, at det sker i en god tone.

Vi beder i kommentarfeltet om din mailadresse, der dog ikke bliver offentliggjort. Men vi kan bruge den til at verificere afsendere af kommentarer i tilfælde af tvivl.

Vi sletter kommentarer, hvis:

  • de er anonyme
  • de ikke holder sig til emnet eller på anden måde fremstår useriøse
  • de indeholder injurier, racistiske eller grove nedsættende angreb på personer eller firmaer
  • samme skribent skriver uforholdsmæssigt mange kommentarer, der spolerer debatten.
Kontakt os

Er du i tvivl om fortolkningen af reglerne, er du velkommen til at kontakte redaktionen på webredaktionen@dp.dk.

Start med at skrive, og tryk Enter for at søge