Velkommen til Danmarks stærkeste fællesskab for psykologer

DP er fagforening og faglig organisation for 12.000 psykologer.
Vi hjælper dig, mens du hjælper andre.
Bliv medlem

Hvordan kan vi hjælpe?

Få rådgivning om job, vilkår, regler og ansættelse.

Kontakt
Underskriftsindsamling

Skriv under på at nedbringe ventetiden på autorisation!

Mange psykologer venter i øjeblikket urimeligt længe på at få deres autorisation i Psykolognævnet. Ventetiden på at få sin autorisationssag behandlet er 30 uger eller mere.

Politikerne kalder på arbejdskraft og sundhedsvæsnet mangler hænder – men psykologerne bremses af lange sagsbehandlingstider.

Skriv under på, at ventetiden på autorisationsgodkendelser i Psykolognævnet skal nedbringes nu.
Skriv under nu
Fagmagasinet P

Autorisation og ventetid: Psykolognævnet halser bagefter

Ventetiden på autorisation er i gennemsnit 30 uger, men Dansk Psykolog Forening kender til tilfælde, hvor medlemmer venter i helt op til 42 uger. Psykolognævnets lange behandlingstider ved ansøgninger om autorisation bremser psykologer i forhold til job, uddannelse og løn. Foreningen håber på en helt ny model på området med tiden.
Læs på P
Fagmagasinet P

Den nye plan for psykiatrien – kan vi tro på det nu?

Den nye plan for psykiatrien. Kan vi tro på det nu? Det er første gang, der kommer så mange penge, og det er første gang, at psykiatrien får så stor politisk bevågenhed som nu, skriver Dea Seidenfaden, forperson i Dansk Psykolog Forening, i denne leder.
Læs lederen på P

Har du tilmeldt dig? Årsmødet er gratis for alle medlemmer og foregår virtuelt

Deltag i årsmødet og få inspirerende perspektiver på identitetsskabelse og identitetskonstruktion. Du møder en række erfarne fagfolk til flere forskellige sessions og forskertalks og er med til at hylde og uddele årets forskningspriser. Dagen slutter med den amerikanske key note speaker Dan P. McAdams.

Se programmet og tilmeld dig

Fagmagasinet P

Fødselsdepression handler aldrig kun om ét menneske

Fødselsdepression er andet og mere end depression, som opstår på andre tidspunkter i livet. Mænd kan også få det, og det påvirker i mange tilfælde barn og familie. Det er hovedbudskaberne fra psykologerne Johanne Smith-Nielsen og Svend Aage Madsen, der har deltaget som faglige eksperter i Sundhedsstyrelsens indsats i forhold til fødselsdepression.
Læs artiklen på P

Ny inspiration

Abonner på psykologernes nyhedsbreve og få nyt om seneste forskning, medlemsfordele, rådgivning og politiske indsatsområder
Tilmeld dig nyhedsbrev